Κόκκινα φανάρια Περι-Τεχνών

“Κόκκινα φανάρια.. στην Τρούμπα κάποτε” – Τελευταία παράσταση της σεζόν για το Περι-Τεχνών

Η θεατρική σεζόν του θεάτρου Περι-τεχνων ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο 27 Μαίου με την τελευταία επιτυχημένη παράσταση “Κόκκινα φανάρια… στην Τρούμπα κάποτε”. Οδός Ονείρων – Τσιριγώτη 6 ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΙΟΥ ΩΡΑ ΠΡΟΣΈΛΕΥΣΗΣ 20.30 ΕΝΑΡΞΗ 21.00 Προπώληση Bright Avra Απαραίτητη η κράτηση ☎️ 6934714425 ΥΠΟΘΕΣΗ Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα από τα πιο όμορφα λιμάνια […]

Η θεατρική σεζόν του θεάτρου Περι-τεχνων ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο 27 Μαίου με την τελευταία επιτυχημένη παράσταση
“Κόκκινα φανάρια… στην Τρούμπα κάποτε”.
Οδός Ονείρων – Τσιριγώτη 6
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΙΟΥ
ΩΡΑ ΠΡΟΣΈΛΕΥΣΗΣ 20.30
ΕΝΑΡΞΗ 21.00
Προπώληση Bright Avra
Απαραίτητη η κράτηση ☎️ 6934714425
ΥΠΟΘΕΣΗ

Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα από τα πιο όμορφα λιμάνια της Μεσογείου, τον Πειραιά, υπήρχε μια συνοικία που ήταν το καμάρι του και… η ντροπή του. Εφτά γυναίκες, εφτά ιστορίες. Τα κορίτσια ζουν και εργάζονται στο “σπίτι” με τα κόκκινα φανάρια της μαντάμ Περί, που βρίσκεται στην Τρούμπα του Πειραιά ,μια κακόφημη περιοχή της Αθήνας. Βλέπουμε τη ζωή τους, τα όνειρα τους, τους έρωτές τους, τους φόβους και τα διλήμματά τους και ταυτόχρονα τα ήθη των ανθρώπων μιας τέτοιου είδους κοινωνίας. Αργότερα έρχονται τα πάνω κάτω. Κλείνουν με διαταγή όλα τα σπίτια της Τρούμπας και τα κορίτσια αναγκάζονται να φύγουν. Το τέλος βρίσκει τους ήρωες χωριστά και σκορπισμένους.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top