Συνήθειες Καλοκαίρι

Κι όμως! Υπάρχουν συνήθειες που δεν ξεχνάμε και αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαιράκι μας κλείνει το μάτι αφού η θερμοκρασία έχει ανέβει, οι αμμουδιές έχουν γεμίσει με λουόμενους και οι βόλτες μας έχουν πολλαπλασιαστεί. Ακόμη όμως αναζητούμε την αυθεντικότητα ενός καλοκαιριού όπως παλιά, γεμάτο με την ανεμελιά και την ξενοιασιά των διακοπών αλλά και πλούσιο σε εκδρομές και περιπλανήσεις χωρίς τη σκέψη του κινδύνου. Φυσικά και μετά από ότι προηγήθηκε ψάχνουμε το καλοκαιράκι μας μακριά από τις ψυχικές και σωματικές επιπτώσεις της πολύμηνης καραντίνας. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τις συνήθειες που ομορφαίνουν την καλύτερη εποχή του έτους. Λειτουργούμε ως άνθρωποι και δημιουργούμε κάθε στιγμή της μέρας με πάθος και ταυτόχρονα φιλοσοφία. Επιλέγουμε θετική σκέψη και υγιεινή διατροφή κάτι που το ίδιο το καλοκαίρι άλλωστε μας επιβάλλει. Δεν αφήνουμε το σώμα μας ιδιαίτερα την εποχή αυτή που αυξάνεται η εφίδρωση. Το τροφοδοτούμε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία με τους φρεσκοστυμμένους φυσικούς χυμούς περνώντας μια βόλτα από το Passion For Life.   View this post on Instagram   A post shared by Passion For Life (@passionforl) Δεν ξεχνάμε να γυμναζόμαστε και να αθλούμαστε με όλους τους τρόπους, κολύμπι, τρέξιμο, πεζοπορία στο βουνό, θαλάσσια σπορ, ιδιαίτερα τις ώρες που δεν καίει πολύ ο ήλιος και δεν παραλείπουμε να πίνουμε άφθονο νερό και τσάι. Ο χρόνος μας λιγοστεύει με την επιστροφή στην κανονικότητα αφού τώρα πια χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Τα ενεργειακά snack που θα βρούμε σε μεγάλη ποικιλία στο Passion for Life θα μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση, ενώ φυσικά είναι και πεντανόστιμα.   View this post on Instagram   A post shared by Passion For Life (@passionforl) Η φροντίδα για το σώμα μας σε συνδυασμό με την καλλιέργεια στο πνεύμα μας έχει ως αποτέλεσμα να βρούμε την ισορροπία και τη γαλήνη που τόσο μας έλειψε τον προηγούμενο καιρό. Βέβαια ένα boost με λαχταριστές φρουτοσαλάτες ή φρεσκοκομμένες πράσινες σαλάτες από το Passion for Life είναι μια σημαντική επιπλέον βοήθεια.   View this post on Instagram   A post shared by Passion For Life (@passionforl) Το καλοκαίρι αποτελεί την ωραιότερη συνήθεια, είναι εδώ και μας περιμένει να το γευτούμε χωρίς να χρειάζεται να στερηθούμε τίποτα. Βάζουμε στη μηχανή του blender άφθονο χαμόγελο, τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες, την καλύτερή μας διάθεση και καταλήγουμε στο Passion for Life για να ζήσουμε ένα αξέχαστο καλοκαίρι στην ομορφότερη παραθαλάσσια πόλη.   View this post on Instagram   A post shared by Passion For Life (@passionforl) Passion for Life Ελ. Βενιζέλου 14, Χαλκίδα Τηλ. 2221026191 Facebook: Passion for Life Instagram: Passion for Life

Το καλοκαιράκι μας κλείνει το μάτι αφού η θερμοκρασία έχει ανέβει, οι αμμουδιές έχουν γεμίσει με λουόμενους και οι βόλτες μας έχουν πολλαπλασιαστεί. Ακόμη όμως αναζητούμε την αυθεντικότητα ενός καλοκαιριού όπως παλιά, γεμάτο με την ανεμελιά και την ξενοιασιά των διακοπών αλλά και πλούσιο σε εκδρομές και περιπλανήσεις χωρίς τη σκέψη του κινδύνου. Φυσικά και μετά από ότι προηγήθηκε ψάχνουμε το καλοκαιράκι μας μακριά από τις ψυχικές και σωματικές επιπτώσεις της πολύμηνης καραντίνας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τις συνήθειες που ομορφαίνουν την καλύτερη εποχή του έτους. Λειτουργούμε ως άνθρωποι και δημιουργούμε κάθε στιγμή της μέρας με πάθος και ταυτόχρονα φιλοσοφία. Επιλέγουμε θετική σκέψη και υγιεινή διατροφή κάτι που το ίδιο το καλοκαίρι άλλωστε μας επιβάλλει.

Δεν αφήνουμε το σώμα μας ιδιαίτερα την εποχή αυτή που αυξάνεται η εφίδρωση. Το τροφοδοτούμε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία με τους φρεσκοστυμμένους φυσικούς χυμούς περνώντας μια βόλτα από το Passion For Life.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Passion For Life (@passionforl)

Δεν ξεχνάμε να γυμναζόμαστε και να αθλούμαστε με όλους τους τρόπους, κολύμπι, τρέξιμο, πεζοπορία στο βουνό, θαλάσσια σπορ, ιδιαίτερα τις ώρες που δεν καίει πολύ ο ήλιος και δεν παραλείπουμε να πίνουμε άφθονο νερό και τσάι.

Ο χρόνος μας λιγοστεύει με την επιστροφή στην κανονικότητα αφού τώρα πια χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Τα ενεργειακά snack που θα βρούμε σε μεγάλη ποικιλία στο Passion for Life θα μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση, ενώ φυσικά είναι και πεντανόστιμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Passion For Life (@passionforl)

Η φροντίδα για το σώμα μας σε συνδυασμό με την καλλιέργεια στο πνεύμα μας έχει ως αποτέλεσμα να βρούμε την ισορροπία και τη γαλήνη που τόσο μας έλειψε τον προηγούμενο καιρό. Βέβαια ένα boost με λαχταριστές φρουτοσαλάτες ή φρεσκοκομμένες πράσινες σαλάτες από το Passion for Life είναι μια σημαντική επιπλέον βοήθεια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Passion For Life (@passionforl)

Το καλοκαίρι αποτελεί την ωραιότερη συνήθεια, είναι εδώ και μας περιμένει να το γευτούμε χωρίς να χρειάζεται να στερηθούμε τίποτα. Βάζουμε στη μηχανή του blender άφθονο χαμόγελο, τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες, την καλύτερή μας διάθεση και καταλήγουμε στο Passion for Life για να ζήσουμε ένα αξέχαστο καλοκαίρι στην ομορφότερη παραθαλάσσια πόλη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Passion For Life (@passionforl)

Passion for Life

Ελ. Βενιζέλου 14, Χαλκίδα
Τηλ. 2221026191
Facebook: Passion for Life
Instagram: Passion for Life

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top