Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Talk”: Με εξειδίκευση και εμπειρία μας εγγυώνται την επιτυχία

Η γνώση ξένων γλωσσών είναι ανάγκη της εποχής. Η σωστή επιλογή φροντιστηρίου και η πρόσβαση στην άριστη μάθησή της, είναι σίγουρα μεγάλη ανάγκη για το παιδί. Το φροντιστήριο Talk στην πόλη της Χαλκίδας, είναι εδώ για να συνδυάσει αγάπη για τον μαθητή, εγγύηση γνώσης, σωστή εκπαίδευση και έμπειρους καθηγητές. Μέσα από την πολυετή λειτουργία του […]

Η γνώση ξένων γλωσσών είναι ανάγκη της εποχής. Η σωστή επιλογή φροντιστηρίου και η πρόσβαση στην άριστη μάθησή της, είναι σίγουρα μεγάλη ανάγκη για το παιδί.

Το φροντιστήριο Talk στην πόλη της Χαλκίδας, είναι εδώ για να συνδυάσει αγάπη για τον μαθητή, εγγύηση γνώσης, σωστή εκπαίδευση και έμπειρους καθηγητές.

Μέσα από την πολυετή λειτουργία του φροντιστηρίου, τα παιδιά έχουν αγαπήσει και γνωρίσει τη γλώσσα και την κουλτούρα άλλων χωρών, κατορθώνοντας να πάρουν πτυχίο για τη γλώσσα της επιλογής τους.

Η φιλοσοφία και η μέθοδος διδασκαλίας είναι απόλυτα συνυφασµένη με τα νέα δεδοµένα στην αξιολόγηση της γλωσσοµάθειας, μέσω του Κοινού Ευρωπαικού Πλαισίου Αναφοράς Γλωσσομάθειας.

Οι γονείς και τα παιδιά που θα εµπιστευτούν τα όνειρα και τους στόχους τους στο φροντιστήριο της Έφης Γκάβαλη, θα ζήσουν μαζί της καθώς και με τους συνεργάτες της, μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ο χώρος προσφέρει:
  • Ολιγομελή τμήματα 4 – 8 μαθητών
  • Συµµετοχή των μαθητών σε οµάδες εργασίας
  • Αμεσότητα στην επικοινωνία μεταξύ καθηγητή και μαθητή
  • Εκπαιδευτικές μεθόδους για την ουσιαστική αφοµοίωση της διδακτέας ύλης
  • Ενεργή συµµετοχή των μαθητών στο μάθημα
  • Προσαρμογή του μαθήματος στις ιδιαιτερότητες κάθε μαθητή
  • Ομοιογενείς τάξεις σύμφωνα με την ηλικία και το επίπεδο γνώσεων των μαθητών

Ο στόχος του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Talk” είναι να βοηθούν τους μαθητές να χρησιμοποιούν τις διαφορετικές νοημοσύνες τους για να μάθουν έτσι ώστε να έχουν την αυτοπεποίθηση να παλέψουν τα όνειρά τους και να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας στο μέλλον.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Talk” Ευθυμία Γκάβαλη

Ιπποβοτών 20 & Σάμου, Χαλκίδα

Τηλ. 2221073363

Facebook: Κέντρο Ξενων Γλωσσων “Talk” Efi Gavali

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top