Κάβα Ευαγγελινός Χαλκίδα

Κάβα Ευαγγελινός: Εκλεκτές προτάσεις κρασιών και ποτών (pics)

Στα κρασιά Νεμέας Ευαγγελινός θα βρείτε εξαιρετικές ποικιλίες, οι οποίες διατηρούνται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με άζωτο με σκοπό την αποφυγή συντηρητικών. Στη Κάβα Ευαγγελινός, σας βεβαιώνουν εγγυημένα για την ποιότητα των κρασιών τους και την άψογη εξυπηρέτηση σας. Στην κάβα Ευαγγελινός θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε ποτά της αρεσκείας σας και φυσικά τα κλασικά, ουίσκι και βότκα. Επίσης στο κατάστημα θα βρείτε όμορφες και ευφάνταστες συνθέσεις φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε μια ιδιαίτερη στιγμή σας! Η κάβα Ευαγγελινός είναι ευγνώμων στους πελάτες της για την αξιόλογη κριτική τους καθώς έχει βραβευτεί από τους Αετούς και από τα Greek Awards χάρη στους πιστούς της πελάτες. Σας περιμένουν στον ζεστό και όμορφο χώρο του καταστήματος τους για να δοκιμάσετε τα κρασιά της επολογής σας και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και αρέσει! Στην Κάβα Ευαγγελινός θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε τη δική σας αγαπημένη γεύση ανάμεσα στα κρασιά τους. Κάβα Ευαγγελινός Γ. Παπανδρέου 511, Λιανή Άμμος, Χαλκίδας Τηλέφωνο: 2221084064 Facebook: Κάβα Νεμέα Χαλκίδας Ευαγγελινός

Στα κρασιά Νεμέας Ευαγγελινός θα βρείτε εξαιρετικές ποικιλίες, οι οποίες διατηρούνται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με άζωτο με σκοπό την αποφυγή συντηρητικών.

Στη Κάβα Ευαγγελινός, σας βεβαιώνουν εγγυημένα για την ποιότητα των κρασιών τους και την άψογη εξυπηρέτηση σας.

Στην κάβα Ευαγγελινός θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε ποτά της αρεσκείας σας και φυσικά τα κλασικά, ουίσκι και βότκα. Επίσης στο κατάστημα θα βρείτε όμορφες και ευφάνταστες συνθέσεις φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε μια ιδιαίτερη στιγμή σας!

Η κάβα Ευαγγελινός είναι ευγνώμων στους πελάτες της για την αξιόλογη κριτική τους καθώς έχει βραβευτεί από τους Αετούς και από τα Greek Awards χάρη στους πιστούς της πελάτες.

Σας περιμένουν στον ζεστό και όμορφο χώρο του καταστήματος τους για να δοκιμάσετε τα κρασιά της επολογής σας και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και αρέσει!

Στην Κάβα Ευαγγελινός θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε τη δική σας αγαπημένη γεύση ανάμεσα στα κρασιά τους.

Κάβα Ευαγγελινός

Γ. Παπανδρέου 511, Λιανή Άμμος, Χαλκίδας

Τηλέφωνο: 2221084064

Facebook: Κάβα Νεμέα Χαλκίδας Ευαγγελινός

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top