Κατσαρέλης επώνυμα πλακάκια είδη υγιεινής Χαλκίδα Εύβοια

Κατσαρέλης: Το μεγάλο όνομα στα πλακάκια και είδη υγιεινής

Αφιέρωμα Σπίτι 2023 Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα σε μια ανακαίνιση ή κατασκευή μπάνιου, είναι η επιλογή των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων. Για να αναδείξετε και να εκσυγχρονίσετε το μπάνιο σας έτσι ώστε να γίνει ένας χώρος που θα σας βοηθάει να χαλαρώνετε και θα σας φτιάχνει τη διάθεση, τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της […]

Αφιέρωμα Σπίτι 2023

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα σε μια ανακαίνιση ή κατασκευή μπάνιου, είναι η επιλογή των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων. Για να αναδείξετε και να εκσυγχρονίσετε το μπάνιο σας έτσι ώστε να γίνει ένας χώρος που θα σας βοηθάει να χαλαρώνετε και θα σας φτιάχνει τη διάθεση, τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της κάθε μέρας, χρειάζονται έξυπνες λύσεις οι οποίες ολοκληρώνουν την αισθητική του μπάνιου, προσθέτοντας την τελική πινελιά.

Φώτο: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Το κατάστημα Κατσαρέλης αποτελεί το πιο αξιόπιστο όνομα στα πλακάκια και είδη υγιεινής στη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας. Οι άνθρωποι που αποτελούν την επιτυχημένη ομάδα της επιχείρησης είναι η ίδια η οικογένεια Κατσαρέλη, καθώς το ομώνυμο κατάστημα συνιστά μια εξελισσόμενη οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε εξειδικευμένη ανάγκη για το μπάνιο, την κουζίνα και το δάπεδο. Στην έκθεση Κατσαρέλης η έννοια της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της εργονομίας πλαισιώνεται από το σύγχρονο και κλασικό design, το διακεκριμένο στυλ, την ασύγκριτη καλαισθησία, στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε προσωπική μας επιλογή.

Στο κατάστημα Κατσαρέλης θα βρούμε επώνυμα και αυθεντικά είδη, μεταξύ άλλων, πλακάκια μπάνιου, δαπέδου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Novella, Granite-Χρισταντωνίου και ABM. Επίσης νεροχύτες, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας Pyramis, Karag, Sanitec, καμπίνες, είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου Karag, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας Gaboli Fratelli, φυσικά πετρώματα, ψηφίδες, νιπτήρες Ακρόλιθος, αλλά και αξεσουάρ μπάνιου Sanco, Verdi, όπως και ψηφίδες Deco-ceramic.

Φώτο: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Η εξυπηρέτηση των καταναλωτών επεκτείνεται στην κατασκευή, την επισκευή και το service με αστείρευτη διάθεση, ευγένεια, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Το κατάστημα Κατσαρέλης αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για το χώρο του μπάνιου, την κουζίνα και τα προϊόντα δαπέδου που ανανεώνουν και ομορφαίνουν το σπίτι μας, προβάλλοντας την ενέργεια ενός χώρου με θετική αύρα.

ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ ΠΛΑΚΑ – ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

3ο ΧΛΜ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΑΡΤΑΚΗ (Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΗΛΙΑΣ)

Τηλ. 22210 90092 – 6948123136

Eshop: www.katsarelis.com.gr

Facebook: Κατσαρέλης – Πλακάκια & Eίδη YγιεινήςInstagram: katsarelis_comgr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top