Κατσαρέλης πλακάκια είδη υγιεινής

Κατσαρέλης: Επώνυμα πλακάκια και είδη υγιεινής από ένα αξιόπιστο όνομα

Η εταιρεία Κατσαρέλης αποτελεί το πιο αξιόπιστο όνομα στα πλακάκια και είδη υγιεινής στη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας. Οι άνθρωποι που αποτελούν την επιτυχημένη ομάδα της επιχείρησης είναι η ίδια η οικογένεια Κατσαρέλη, καθώς το ομώνυμο κατάστημα συνιστά μια εξελισσόμενη οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε εξειδικευμένη ανάγκη για το […]

Η εταιρεία Κατσαρέλης αποτελεί το πιο αξιόπιστο όνομα στα πλακάκια και είδη υγιεινής στη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας. Οι άνθρωποι που αποτελούν την επιτυχημένη ομάδα της επιχείρησης είναι η ίδια η οικογένεια Κατσαρέλη, καθώς το ομώνυμο κατάστημα συνιστά μια εξελισσόμενη οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε εξειδικευμένη ανάγκη για το μπάνιο, την κουζίνα και το δάπεδο.

Τα ιδανικά τα οποία πρεσβεύει το κατάστημα Κατσαρέλης δεν περιορίζονται μόνο στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία στα υλικά και την τεχνική υποστήριξη, αλλά συνδυάζουν άψογη εξυπηρέτηση, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, εξασφαλίζοντας την απόλυτη εγγύηση σε κάθε αγορά.

Στην έκθεση Κατσαρέλης η φιλοσοφία της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της εργονομίας πλαισιώνεται από το σύγχρονο και κλασικό design,  το διακεκριμένο στυλ, την ασύγκριτη καλαισθησία, στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε προσωπική μας επιλογή.

Το κατάστημα Κατσαρέλης λειτουργεί με άξονα μια κουλτούρα που εντοπίζεται στην μακροχρόνια εμπειρία των καταρτισμένων ανθρώπων του, έχοντας ως βάση την άμεση προσέγγιση των θέλω του καταναλωτή με στοχευμένες προτάσεις σε νεροχύτες και μπαταρίες για την κουζίνα, είδη υγιεινής, μπανιέρες και έπιπλα για το μπάνιο, αλλά και σε πλακάκια δαπέδου.

Ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Κατσαρέλης αποτελεί τον πυλώνα μιας επιχείρησης σε τροχιά ανοδικής πορείας η οποία, έχοντας επεκταθεί πέρα από τα όρια της Χαλκίδας, προσδοκά την ουσιαστική ικανοποίηση κάθε απαίτησης για τους προσωπικούς μας χώρους και το σπιτικό μας.

Στο κατάστημα Κατσαρέλης θα βρούμε επώνυμα και αυθεντικά είδη, μεταξύ άλλων πλακάκια μπάνιου, δαπέδου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου της Νovella, νεροχύτες, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας της Pyramis, πλακάκια μπάνιου, δαπέδου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καμπίνες, είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου της Karag, είδη υγιεινής, πλακάκια μπάνιου, δαπέδου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου της Κολοσσος-Κακλιος, πλακάκια μπάνιου, δαπέδου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου της DIMtiles, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας της Gaboli Fratelli, νεροχύτες της Sanitec, φυσικά πετρώματα, ψηφίδες, νιπτήρες της Ακρολιθος, είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου της Gloria-Σιαγκρης, αξεσουάρ μπάνιου της Sanco, αξεσουάρ μπάνιου της Verdi, πλακάκια μπάνιου, δαπέδου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου της Granite-Χρισταντωνιου, πλακάκια και ψηφίδες της Deco ceramica.

Η εξυπηρέτηση των καταναλωτών επεκτείνεται στην κατασκευή, την επισκευή και το service με αστείρευτη διάθεση, ευγένεια, αμεσότητα και ειλικρίνεια.

Η εταιρεία Κατσαρέλης αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για το χώρο του μπάνιου, την κουζίνα και τα προϊόντα δαπέδου που ανανεώνουν και ομορφαίνουν το σπίτι μας, προβάλλοντας την ενέργεια ενός χώρου με θετική αύρα.

ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ ΠΛΑΚΑ – ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

3ο ΧΛΜ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΑΡΤΑΚΗ (Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΗΛΙΑΣ)

Τηλ. 22210 90092 – 6948123136

Eshop: www.katsarelis.com.gr

Facebook: Κατσαρέλης – Πλακάκια & Eίδη Yγιεινής

Instagram: katsarelis_comgr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top