Έλενα Βάκα δημοτικό συμβούλιο ουίσκι

Κατηγορηματική απάντηση από την Έλενα Βάκα για τα δημοσιεύματα περί ουίσκι στο δημοτικό συμβούλιο

Κατηγορηματική ανακοίνωση εξέδωσε η δήμαρχος Χαλκιδέων σχετικά με δημοσιεύματα που κάνουν λόγω ότι η δήμαρχος της Χαλκίδας χαμογελούσε μόνη της και έπινε ένα ποτήρι ουίσκι, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Η είδηση δημοσιεύθηκε αρχικά από τοπικό μέσο και πήρε διαστάσεις και σε πανελλαδικά media. Η ανακοίνωση της δημάρχου Έλενας Βάκα “Τις τελευταίες ώρες […]

Κατηγορηματική ανακοίνωση εξέδωσε η δήμαρχος Χαλκιδέων σχετικά με δημοσιεύματα που κάνουν λόγω ότι η δήμαρχος της Χαλκίδας χαμογελούσε μόνη της και έπινε ένα ποτήρι ουίσκι, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Η είδηση δημοσιεύθηκε αρχικά από τοπικό μέσο και πήρε διαστάσεις και σε πανελλαδικά media.

Η ανακοίνωση της δημάρχου Έλενας Βάκα

“Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν απαράδεκτα δημοσιεύματα, τα οποία διακινήθηκαν αρχικά από τον ιστότοπο EviaZoom, που αφορούν στην παρουσία μου και στην εικόνα μου κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι πρόκειται για ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα προς το πρόσωπο μου, καθώς τίποτα από τα ανωτέρω γραφόμενα στον άνω ιστότοπο και αναγραφόμενα από άλλους δεν ισχύει. Έχω κινηθεί νομικά ήδη 2 φορές ενάντια στον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου site, ο οποίος κατ’ επανάληψη γράφει ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις εναντίον μου, έχοντας εμμονή με το πρόσωπό μου, τα οποία θίγουν σε μέγιστο βαθμό την τιμή και την υπόληψή μου.

Έχω επικοινωνήσει με τον Νομικό μου Σύμβουλο και θα κινηθούμε νομικά, εναντίον του συγκεκριμένου ιστότοπου και όλων των ιστοτόπων που αναπαρήγαγαν την είδηση.”

Το βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο Χαλκιδέων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (16/2) μέσω τηλεδιάσκεψης.

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/XY2r_PXme8I”]

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top