Καρχαρίες Αμάρυνθο Εύβοια

Καρχαρίες στην Αμάρυνθο κάνουν βόλτες δίπλα σε ψαράδες – Εικόνες

Καρχαρίες κολυμπούν δίπλα σε ψαράδες στην Αμάρυνθο της Εύβοιας. Μπροστά σε ένα μοναδικό θέαμα βρέθηκαν ψαράδες στην Αμάρυνθο της Εύβοιας καθώς δεν περίμεναν να αντικρύσουν καρχαρίες. Σύμφωνα με αναρτήσεις στο Facebook, οι καρχαρίες δίχως να επηρεάζονται από την ανθρώπινη παρουσία έφτασαν δίπλα στα σκάφη. Στην Αμάρυνθο, το είδος Prionace glauka (γαλάζιος καρχαρίας) βρέθηκε κάτω από …

Καρχαρίες στην Αμάρυνθο κάνουν βόλτες δίπλα σε ψαράδες – Εικόνες Διαβάστε Περισσότερα »

Καρχαρίες κολυμπούν δίπλα σε ψαράδες στην Αμάρυνθο της Εύβοιας.

Μπροστά σε ένα μοναδικό θέαμα βρέθηκαν ψαράδες στην Αμάρυνθο της Εύβοιας καθώς δεν περίμεναν να αντικρύσουν καρχαρίες.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στο Facebook, οι καρχαρίες δίχως να επηρεάζονται από την ανθρώπινη παρουσία έφτασαν δίπλα στα σκάφη.

Στην Αμάρυνθο, το είδος Prionace glauka (γαλάζιος καρχαρίας) βρέθηκε κάτω από δύο βάρκες ψαράδων που βρίσκονταν στην περιοχή. Σύμφωνα με την σελίδα «Fishing in Greece» το συγκεκριμένο είδος καρχαρία είναι σχετικά κοινό στη χώρα μας αλλά απειλείται άμεσα με εξαφάνιση στη Μεσόγειο.

 

Φωτογραφίες από την σελίδα “Fishing in Greece” στο Facebook. – Φωτογραφία εξωφύλλου: Φώτο Αρχείου

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top