Καρναβάλι Χαλκίδα Καθαριότητα πόλη

Καρναβάλι Χαλκίδα: Οι εργαζόμενοι της Καθαριότητας ανταποκρίθηκαν και καθάρισαν άμεσα την πόλη

Ο όγκος των σκουπιδιών φέτος ήταν μεγαλύτερος από ποτέ – Οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, έπιασαν κατευθείαν δουλειά και παρέδωσαν την πόλη πεντακάθαρη.

Σπασμένα μπουκάλια, πλαστικές συσκευασίες και υπολείμματα τροφών συνέθεταν το σκηνικό στο κέντρο της πόλης και την παραλία λίγες ώρες μετά την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής και την τελετή λήξης του Θαλασσινού Καρναβαλιού.

Τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας το συνεργείο καθαρισμού του δήμου ξεκίνησε μια γιγαντιαία προσπάθεια ώστε οι πολίτες να γιορτάσουν τα κούλουμα με καθαρούς δρόμους και να απολαύσουν την βόλτα τους στην Παραλία Χαλκίδας. Μάλιστα, ο όγκος των σκουπιδιών φέτος ήταν μεγαλύτερος από ποτέ.

Η μεγάλη τελετή λήξης του Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας 2024 τελείωσε, και οι αφανείς ήρωες του Καρναβαλιού, οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων, έπιασαν κατευθείαν δουλειά για να παραδώσουν την πόλη πεντακάθαρη!

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Πάνος με ανάρτησή του στο facebook έδωσε τα εύσημα στους εργαζόμενους της καθαριότητας για την συμβολή τους στη μεγάλη γιορτή της πόλης.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top