Καρκίνος του μαστού κορίτσια Κύμη Greece Race for the Cure

Καρκίνος του μαστού: Τα κορίτσια από την Κύμη συμμετείχαν στο Greece Race for the Cure

Έντονα συναισθήματα στο 14ο Greece Race for the Cure, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή το πρωί (2/10). Ο καρκίνος του μαστού έχει χτυπήσει την πόρτα πολλών οικογενειών και η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης είναι κομβική. Και η Κύμη δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτόν, με την ομάδα […]

Έντονα συναισθήματα στο 14ο Greece Race for the Cure, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή το πρωί (2/10). Ο καρκίνος του μαστού έχει χτυπήσει την πόρτα πολλών οικογενειών και η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης είναι κομβική.

Και η Κύμη δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτόν, με την ομάδα “Τα κορίτσια από την Κύμη” που συμμετείχαν εξ αποστάσεως στον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περίπατο Greece Race for the Cure.

Ο συμβολικός αγώνας δρόμου και περιπάτου ενάντια στον καρκίνο του μαστού διοργανώθηκε για 14η χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

 

Φωτογραφίες: Μαρία Πορτελάνου

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top