Πρόσκοποι Χαλκίδας Ουκρανία

Κάλεσμα ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία από τους Προσκόπους Χαλκίδας

Οι Πρόσκοποι Χαλκίδας βοηθούν έμπρακτα τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν. Για τον λόγο αυτό κάνουν κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με το συντονιστικό των Ουκρανών Πολιτών κατοίκων Αθήνας. Αναλυτικά το δελτίο τύπου: Παρακολουθώντας όλοι τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με την έναρξη του πολέμου στην […]

Οι Πρόσκοποι Χαλκίδας βοηθούν έμπρακτα τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν. Για τον λόγο αυτό κάνουν κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με το συντονιστικό των Ουκρανών Πολιτών κατοίκων Αθήνας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Παρακολουθώντας όλοι τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, μία επίθεση η οποία δυστυχώς έχει θύματα αμάχους και έχει ήδη δημιουργήσει τεράστια ανθρωπιστική κρίση, δε μπορούμε παρά να δράσουμε προσφέροντας βοήθεια.

Οι Πρόσκοποι της Χαλκίδας λαμβάνοντας την πρωτοβουλία σε συνεργασία με το συντονιστικό των Ουκρανών Πολιτών κατοίκων Αθήνας και πιστοί στην υπόσχεση μας, κάνουμε το “Να Βοηθώ” πράξη, διοργανώνοντας συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.

Πως μπορείς να βοηθήσεις!

Οι ανάγκες που καλούμαστε να καλύψουμε σε αυτή την πρώτη φάση, αφορούν σε απαραίτητα είδη (συνημμένες φωτογραφίες) τα οποία πρέπει να έχουν διάρκεια τουλάχιστον έξι (6) μηνών ως την ημερομηνία λήξης.

Μπορείς να φέρεις τα είδη πρώτης ανάγκης που επιθυμείς να προσφέρεις, στο χώρο του Προσκοπείου (Μιαούλη 7, Ακτή Σουβάλας) αυτό το Σαβ/Κο 5 & 6

Μαρτίου και ώρες 11:00 π.μ. έως 13:00 π.μ.

Υπεύθυνος Δράσης: Χαράλαμπος Κοροβός (Τ: 693 4002 227)

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top