Κακοκαιρίες Daniel & Elias: Η πρώτη σύγκριση, πού έπεσε το περισσότερο νερό στην Εύβοια

Η Θεσσαλία και η Εύβοια μετρούν ξανά τις πληγές τους μετά την έλευση της κακοκαιρίας Elias, που άφησε πίσω της τόνους λάσπης και μεγάλες καταστροφές, σε περιοχές που δεν είχαν…

Η Θεσσαλία και η Εύβοια μετρούν ξανά τις πληγές τους μετά την έλευση της κακοκαιρίας Elias, που άφησε πίσω της τόνους λάσπης και μεγάλες καταστροφές, σε περιοχές που δεν είχαν προλάβει να συνέλθουν από το προηγούμενο κύμα σφοδρών καταιγίδων και των πλημμυρών που προκάλεσαν.

Το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών έκανε μια πρώτη σύγκριση των κακοκαιριών Elias και Daniel που έπληξαν τη χώρα τις τελευταίες εβδομάδες. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, η Θεσσαλία και η Εύβοια είναι από τις περιοχές που δέχθηκαν πολύ μεγάλα ύψη βροχής.

Ιστιαία, ποταμός Ξηριάς – Photo: Γιώργος Κυριάκου

Στην κακοκαιρία Daniel τα ύψη βροχής ήταν μεγαλύτερα στη Θεσσαλία. Σε ό,τι αφορά στην Εύβοια, έπεσε περισσότερη βροχή κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Elias, με εξαίρεση τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών σε Ωρεούς και Στενή. 

 

Πηγή: lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top