Κακοκαιρία "Μπάλλος" Αχλάδι Εύβοιας εκκένωση

Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Αστυνομικές δυνάμεις στο Αχλάδι Εύβοιας – Συστάσεις για εκκένωση

Μεγάλη κινητοποίηση λίγες ώρες πριν το νέο κύμα κακοκαιρίας, αυτή τη φορά με το όνομα “Μπάλλος”, καταφτάσει στη χώρα μας. Έκτακτη σύσκεψη στη ΓΓΠΠ. Ανησυχία για την Εύβοια. Έκτακτη σύσκεψη υπό τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 16:00, ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας, αυτή τη φορά με την ονομασία “Μπάλλος” που …

Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Αστυνομικές δυνάμεις στο Αχλάδι Εύβοιας – Συστάσεις για εκκένωση Διαβάστε Περισσότερα »

Μεγάλη κινητοποίηση λίγες ώρες πριν το νέο κύμα κακοκαιρίας, αυτή τη φορά με το όνομα “Μπάλλος”, καταφτάσει στη χώρα μας. Έκτακτη σύσκεψη στη ΓΓΠΠ. Ανησυχία για την Εύβοια.

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 16:00, ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας, αυτή τη φορά με την ονομασία “Μπάλλος” που θα χτυπήσει τη χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως, χθες Τρίτη, πραγματοποιήθηκε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη και τον υφυπουργό Ευάγγελο Τουρνά, παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου και του γενικού διευθυντή Συντονισμού της ΓΓΠΠ, Φοίβου Θεοδώρου.

Εκεί, τονίστηκε η ανάγκη όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας και εγρήγορσης, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα ενδεχόμενα προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Ήδη, η ανησυχία στους κατοίκους και τους αρμόδιους φορείς της Ευβοίας για τις επιπτώσεις από ένα νέο κύμα κακοκαιρίας είναι έντονη, ενώ ακόμη μεγαλύτερος είναι ο προβληματισμός για τη βόρεια πλευρά του Νομού, η οποία πλημμύρισε κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας “Αθηνά”, με τις αρχές να συστήνουν την προληπτική εκκένωση του χωριού Αχλάδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως, νωρίτερα, αστυνομικές δυνάμεις, μαζί με τον πρόεδρο του χωριού, φέρονται να ενημέρωσαν προληπτικά τους κατοίκους πως υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια στην Αγία Άννα και πως αν θέλουν να εκκενώσουν καλό θα ήταν να το πράξουν τώρα καθώς αν ξεκινήσει η κακοκαιρία “Μπάλλος” ίσως να είναι αδύνατης ή πολύ δύσκολη η μεταφορά τους.

Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά, όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top