Κακοκαιρία Εύβοια νεκρός
© EUROKINNISSI

Κακοκαιρία Εύβοια: Βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος αγνοούμενος

Νεκρός στην κοίτη του ρέματος όπου τον αναζητούσαν βρέθηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος που αγνοείτο απο χθες στους Τσακαίους Καρύστου. Νωρίτερα είχαν βρεθεί συντρίμμια του αυτοκινήτου του. Ο 69χρονος κτηνοτρόφος φαίνεται πως χάθηκε με το όχημά του όταν πήγε να φροντίσει τα ζώα κατα τη διάρκεια της καταιγίδας. Στην περιοχή είχε υπερχειλίσει ένας χείμαρρος και παρόλο …

Κακοκαιρία Εύβοια: Βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος αγνοούμενος Διαβάστε Περισσότερα »

Νεκρός στην κοίτη του ρέματος όπου τον αναζητούσαν βρέθηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος που αγνοείτο απο χθες στους Τσακαίους Καρύστου.

Νωρίτερα είχαν βρεθεί συντρίμμια του αυτοκινήτου του.

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος φαίνεται πως χάθηκε με το όχημά του όταν πήγε να φροντίσει τα ζώα κατα τη διάρκεια της καταιγίδας.

Στην περιοχή είχε υπερχειλίσει ένας χείμαρρος και παρόλο που δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες είχαν εκφραστεί φόβοι οτι πιθανώς ο ηλικιωμένος είχε επιχειρήσει να διασχίσει μια “ιρλανδική” διάβαση και παρασύσρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Για ό,τι συνέβη προκύπτουν σχετικές ενδείξεις απο διάσπαρα συντρίμμια του οχήματος που νωρίτερα βρέθηκαν στην ίδια κοίτη και αναγνώρισε ο γιος του θύματος οτι ανήκαν στο όχημα του πατέρα του.

 

Πηγή: news247.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top