Κακοκαιρία Elias Κλειστά σχολεία Χαλκίδα

Κακοκαιρία Elias: Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων

Κλειστά παρέμειναν τα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων σήμερα Τετάρτη 27/9. Η ενημέρωση του Δήμου: Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των έκτακτων και ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή μας, με απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλκιδέων θα παραμείνουν κλειστές σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023. Έχουν ήδη ενημερωθεί οι Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. Εύβοιας. Επικράτησε μία αναστάτωση με πολλούς γονείς να διαμαρτύρονται για την μη έγκαιρη απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, καθώς ανακοινώθηκε στις 08:12 το πρωί, ενώ πολλοί ήταν οι γονείς οι οποίοι είχαν πάει τα παιδιά τους στα σχολεία.

Κλειστά παρέμειναν τα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων σήμερα Τετάρτη 27/9.

Η ενημέρωση του Δήμου:

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των έκτακτων και ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή μας, με απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλκιδέων θα παραμείνουν κλειστές σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023. Έχουν ήδη ενημερωθεί οι Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. Εύβοιας.

Επικράτησε μία αναστάτωση με πολλούς γονείς να διαμαρτύρονται για την μη έγκαιρη απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, καθώς ανακοινώθηκε στις 08:12 το πρωί, ενώ πολλοί ήταν οι γονείς οι οποίοι είχαν πάει τα παιδιά τους στα σχολεία.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top