Κακοκαιρία Daniel Πλημμύρισαν xωριά Εύβοια Εγκλωβισμένοι

Κακοκαιρία Daniel: Πλημμύρισαν xωριά στην Εύβοια – Εγκλωβισμένοι κάτοικοι

Η κακοκαιρία Daniel συνεχίζει για τρίτη ημέρα να πλήττει την κεντρική Ελλάδα, με σοβαρά προβλήματα να έχουν δημιουργηθεί στην Εύβοια. Πήλι, Μετόχι, Στροφυλιά, Πύργος, Αγία Άννα έχουν χτυπηθεί σφοδρότατα. Σπίτια έχουν πλημμυρίσει, δρόμοι καταστράφηκαν, γέφυρα έσπασε στο χωριό Πήλι. Οχτώ διασώσεις ανθρώπων χρειάστηκε να κάνει η Πυροσβεστική. Ο Νηρέας το κεντρικό ποτάμι έχει υπερχειλίσει σε […]

Η κακοκαιρία Daniel συνεχίζει για τρίτη ημέρα να πλήττει την κεντρική Ελλάδα, με σοβαρά προβλήματα να έχουν δημιουργηθεί στην Εύβοια.

Πήλι, Μετόχι, Στροφυλιά, Πύργος, Αγία Άννα έχουν χτυπηθεί σφοδρότατα. Σπίτια έχουν πλημμυρίσει, δρόμοι καταστράφηκαν, γέφυρα έσπασε στο χωριό Πήλι.
Οχτώ διασώσεις ανθρώπων χρειάστηκε να κάνει η Πυροσβεστική. Ο Νηρέας το κεντρικό ποτάμι έχει υπερχειλίσει σε πολλά σημεία.
Για ολική καταστροφή μιλά ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας. Μηχανήματα και των δύο δήμων στη Βόρεια Εύβοια και της Περιφέρειας επεμβαίνουν συνέχεια σε δύσκολα σημεία.
Να σημειωθεί ότι από κατολισθήσεις αποκλείστηκαν τα Κατούνια Διρφύων Μεσσαπίων, ενώ μεγάλη καταστροφή έχει γίνει στον Αλμυροπόταμο της νότιας Εύβοιας.

Από το πρωί, λόγω της κακοκαιρίας Daniel, έχουν πλημμυρίσει αρκετά σπίτια στις Ροβιές του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, καθώς υπερχείλισε χείμαρρος, με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά να περνούν μέσα από το χωριό.

Πολλοί κάτοικοι στην περιοχή έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους, με πυροσβέστες και σωστικά συνεργεία να σπεύδουν στο χωριό για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Σημαντικά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στο οδικό δίκτυο της βόρειας Εύβοιας, με δρόμους να έχουν κλείσει, ενώ δυνάμεις της περιφέρειας προσπαθούν με μηχανήματα να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία.

Κακοκαιρία Daniel: Από απόγευμα εξασθενούν τα φαινόμενα

Σημειώνεται ότι η κακοκαιρία Daniel που ήδη προκαλεί ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο, θα συνεχιστεί έως και σήμερα το απόγευμα, προκαλώντας πολύ μεγάλα ύψη βροχής, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Ειδικότερα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν από το απόγευμα.

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top