Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα 112 στη Χαλκίδα και σε πολλές περιοχές της Εύβοιας

Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 έλαβαν το πρωί της Τρίτης οι Χαλκιδέοι αλλά και σε πολλές περιοχές της βόρειας Εύβοιας λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Πριν από λίγο ήχησε το 112 λόγω της κακοκαιρίας Daniel, στη Χαλκίδα, με την πολιτική προστασία να προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και χαλαζοπτώσεις. Οι αρχές καλούν τους […]

Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 έλαβαν το πρωί της Τρίτης οι Χαλκιδέοι αλλά και σε πολλές περιοχές της βόρειας Εύβοιας λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Πριν από λίγο ήχησε το 112 λόγω της κακοκαιρίας Daniel, στη Χαλκίδα, με την πολιτική προστασία να προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και χαλαζοπτώσεις.

Οι αρχές καλούν τους κατοίκους των περιοχών να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που δίνει η Πολιτική Προστασία.

Ήδη  η κακοκαιρία Daniel έχει ξεκινήσει να επηρεάζει αρκετές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με το meteo, η κακοκαιρία Daniel θα προκαλέσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Οι βροχές και οι καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα, θα έχουν ένταση, αλλά και διάρκεια, με αποτέλεσμα τα πολύ μεγάλα ύψη βροχής στις προαναφερόμενες περιοχές, ικανά να δημιουργήσουν κατά τόπους πλημμυρικά φαινόμενα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top