Εύβοια εθνική πόλο
Eurokinissi

Κάηκε το σπίτι διεθνούς πολίστα στην Εύβοια την ώρα που έπαιρνε την πρόκριση στον τελικό του Τόκιο

Ο διεθνής πολίστας, Αλέξανδρος Παπαναστασίου αγωνιζόταν με την εθνική πόλο κερδίζοντας την πρόκριση για τον τελικό στο Τόκιο. Την ίδια ώρα στην Εύβοια το σπίτι του τυλίγονταν στις φλόγες. Την σχετική ανάρτηση έκανε ο πατέρας του αθλητή, πρώην πολίστας ο ίδιος, που είδε το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Άννα στην Εύβοια να γίνεται παρανάλωμα. …

Κάηκε το σπίτι διεθνούς πολίστα στην Εύβοια την ώρα που έπαιρνε την πρόκριση στον τελικό του Τόκιο Διαβάστε Περισσότερα »

Ο διεθνής πολίστας, Αλέξανδρος Παπαναστασίου αγωνιζόταν με την εθνική πόλο κερδίζοντας την πρόκριση για τον τελικό στο Τόκιο. Την ίδια ώρα στην Εύβοια το σπίτι του τυλίγονταν στις φλόγες.

Την σχετική ανάρτηση έκανε ο πατέρας του αθλητή, πρώην πολίστας ο ίδιος, που είδε το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Άννα στην Εύβοια να γίνεται παρανάλωμα.

Στην ανάρτησή του, ο πατέρας του διεθνούς αθλητή της εθνικής ομάδας πόλο, Τάσος Παπαναστασίου, έγραψε «Και τώρα ας μου πει κάποιος. Όταν την ίδια στιγμή που η φωτιά μπαίνει στο σπίτι σου στην Αγ. Άννα ,ο γιος σου κερδίζει μετάλλιο στο ΤΟΚΥΟ κλαις από χαρά ή από λύπη ?????».

Στην ανάρτησή του είχε μία διπλή φωτογραφία: από πάνω οι πύρινες φλόγες στην Αγία Άννα και από κάτω η ώρα που ο γιός του προκρίθηκε στον τελικό.

 

Πηγή: lifo.gr

Φωτογραφία εξωφύλλου: Eurokinissi

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top