σεισμός 5 Ρίχτερ Εύβοια

Ισχυρός σεισμός 5 Ρίχτερ στην Εύβοια

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ, κι έγινε αισθητή στη Χαλκίδα ακόμη και στην πρωτεύουσα Αθήνα. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 5 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρό του εντοπίζεται έξι χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των Ζαράκων Ευβοίας και το εστιακό του βάθος στα 8,9 χλμ. Παράλληλα, όπως […]

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ, κι έγινε αισθητή στη Χαλκίδα ακόμη και στην πρωτεύουσα Αθήνα.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 5 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρό του εντοπίζεται έξι χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των Ζαράκων Ευβοίας και το εστιακό του βάθος στα 8,9 χλμ.

Παράλληλα, όπως κατέγραψε το Ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 5,2 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε 11 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από τα Νέα Στύρα Εύβοιας. Το εστιακό του βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα.

 

Πηγή: lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top