Ινστιτούτο Αισθητικής Ντέμης Κωνσταντοπούλου Χαλκίδα

Ινστιτούτο Αισθητικής της Ντέμης Κωνσταντοπούλου: Εμπειρία & επιστημονική εξειδίκευση για εσένα

Ανακάλυψε στο Κέντρο Αισθητικής της Ντέμης Κωνσταντοπούλου τις θεραπείες που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες. Άλλωστε τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για τις θεραπείες σώματος.

Στη καρδιά της Χαλκίδας, στην οδό Παπαναστασίου 31, ένας χώρος ομορφιάς,  με 30 χρόνια εμπειρίας, προσφέρει σε γυναίκες και άνδρες εξειδικευμένες θεραπείες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές και δεν είναι άλλο από το Ινστιτούτο Αισθητικής της Ντέμης Κωνσταντοπούλου. Εδώ παρέχονται εξατομικευμένες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Οι θεραπείες υλοποιούνται από έμπειρες και καταρτισμένες αισθητικούς, με προεξέχουσα την Αισθητικό Ντέμη Κωνσταντοπούλου, απόφοιτη Αισθητικός Κοσμετολόγος του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ, ενώ οι συνεργάτες της Αισθητικοί έχουν αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με επιμόρφωση σε όλες τις νέες τεχνολογίες.

 

Το Κέντρο Αισθητικής της Ντέμης Κωνσταντοπούλου δημιουργήθηκε από ανθρώπους που θαυμάζουν τη νεότητα και την ομορφιά. Στόχος τους είναι να βελτιώσουν στο μέγιστο βαθμό την εικόνα κάθε γυναίκας και άνδρα που επισκέπτεται το χώρο, αλλά και να διατηρήσουν αναλλοίωτες τη φυσική ομορφιά και νεότητα.

 

Με εξειδικευμένη γνώση, εμπειρία, διαρκή εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες θεραπείες, υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ταλέντο, οι συνεργάτες του Κέντρου Αισθητικής της Ντέμης Κωνσταντοπούλου, κερδίζουν καθημερινά λαμπερά χαμόγελα από τους ευχαριστημένους επισκέπτες, για τους οποίους ο καθρέφτης, γίνεται πλέον ο καλύτερος φίλος.

 

Η προσωποκεντρική προσέγγιση, το κλίμα και η επιστημονική ομάδα αποτελούν τα βασικότερα συστατικά της επιτυχίας του Ινστιτούτου αλλά και τα πιο ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα.

Στο ζεστό, φιλικό του περιβάλλον, μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες υπηρεσίες φροντίδας προσώπου και σώματος. Εδώ υποστηρίζουν τις φυσιολογικές λειτουργίες των κυττάρων με στόχο την αποκατάσταση βλαβών, ενώ τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται έχουν πιστοποίηση ποιότητας και προσφέρουν  μη επεμβατικές θεραπείες.

 

Στο Ινστιτούτο Αισθητικής της Ντέμης Κωνσταντοπούλου θα ανακαλύψετε πολλές εξειδικευμένες θεραπείες. Φτάνει να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και θα δείτε αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Σε ένα όμορφο και φιλόξενο χώρο, το καταρτισμένο team του Ινστιτούτου παρέχει εξειδίκευση σε λεμφική μάλαξη, μεσοθεραπεία προσώπου σώματος, εφαρμογές laser.

Επίσης οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι ανάπλαση δέρματος, λείανση ρυτίδων, ουλών, βαθύ καθαρισμό και μηχανικό καθαρισμό, θεραπεία υπερμελάγχρωσης, αισθητικό lifting, σύσφιξη σε πρόσωπο, σώμα, στήθος, μη επεμβατική μεσοθεραπεία σε πρόσωπο και σώμα, θεραπεία ραγάδων, αποτρίχωση με κερί και ριζική αποτρίχωση, Laser αποτρίχωση all year round, λεμφική μάλαξη, θεραπεία κυτταρίτιδας.

 

Επίσης αξίζει να επισκεφθείτε το Κέντρο Αισθητικής της Ντέμης Κωνσταντοπούλου για τις υπηρεσίες ομορφιάς, όπως σχηματισμό-βαφή φρυδιού, θεραπεία βέφαρίδων-lash filler, αλλά και ημιμόνιμο μακιγιάζ σε φρύδια, μάτια, χείλη.

Ανακάλυψε στο Κέντρο Αισθητικής της Ντέμης Κωνσταντοπούλου τις θεραπείες που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες. Άλλωστε τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για τις θεραπείες σώματος για αυτό κάνε τώρα το επόμενο βήμα και κλείσε ένα ραντεβού γνωριμίας στο Κέντρο Αισθητικής της Ντέμης Κωνσταντοπούλου. Γιατί εδώ θέλουν να βλέπεις την καλύτερη εκδοχή του δικού σου εαυτού, χωρίς να αναζητάς απλώς έναν άλλο εαυτό.

Κέντρο Αισθητικής Ντέμη Κωνσταντοπούλου

Παπαναστασίου 31, Χαλκίδα – Τηλ. 22210 75826

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top