Ηλιακή έκλειψη

Ηλιακή έκλειψη: Μαγικές εικόνες από το «δαχτυλίδι της φωτιάς»

Το βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια ξεχωριστή ανατολή την Πέμπτη – μια ηλιακή έκλειψη που χαρακτηρίστηκε «δαχτυλίδι της φωτιάς». Η δακτυλιοειδής έκλειψη ξεκίνησε από την καναδική επαρχία του Οντάριο και στη συνέχεια έφτασε από τη Γροιλανδία και τον Βόρειο Πόλο μέχρι τη Σιβηρία, καθώς το φεγγάρι πέρασε ακριβώς μπροστά από […]

Το βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια ξεχωριστή ανατολή την Πέμπτη – μια ηλιακή έκλειψη που χαρακτηρίστηκε «δαχτυλίδι της φωτιάς».

Η δακτυλιοειδής έκλειψη ξεκίνησε από την καναδική επαρχία του Οντάριο και στη συνέχεια έφτασε από τη Γροιλανδία και τον Βόρειο Πόλο μέχρι τη Σιβηρία, καθώς το φεγγάρι πέρασε ακριβώς μπροστά από τον ήλιο.

Τα βορειότερα τμήματα της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας είχαν τη τύχη να θαυμάσουν την μερική έκλειψη, τουλάχιστον όπου οι ουρανοί ήταν καθαροί.

Σε αυτά τα μέρη καταγράφηκαν μαγικές εικόνες.

MARK BLINCH VIA GETTY IMAGES Τορόντο, Καναδάς.
MARCO DE SWART VIA GETTY IMAGES Σίνταμ, Ολλανδία.
GARY HERSHORN VIA GETTY IMAGES Νέα Υόρκη, ΗΠΑ.
HANDOUT VIA GETTY IMAGES Ντέλαγουερ, ΗΠΑ.
PICTURE ALLIANCE VIA GETTY IMAGES Μπίλεφελντ, Γερμανία.

 

Πηγή: huffingtonpost.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top