Ίαμβος νέος χώρος

Ίαμβος: Ο νέος πολυμορφικός χώρος του βιβλιοπωλείου που εντυπωσιάζει

Το βιβλιοπωλείο Ίαμβος μεταφέρθηκε σε άλλη γειτονιά της Χαλκίδας, από την Ερμού στην Σαλονικιού 4, σε έναν νέο μεγαλύτερο χώρο. Ένας χώρος μίνιμαλ, σύγχρονος, πολυμορφικός, που φιλοξενεί βιβλία αλλά και διαφορετικές γωνιές, για μικρούς και μεγάλους.   View this post on Instagram   A post shared by Βιβλιοπωλείο Ίαμβος (@iambos_bookstore) Ο κόσμος γνώρισε και αγάπησε […]

Το βιβλιοπωλείο Ίαμβος μεταφέρθηκε σε άλλη γειτονιά της Χαλκίδας, από την Ερμού στην Σαλονικιού 4, σε έναν νέο μεγαλύτερο χώρο. Ένας χώρος μίνιμαλ, σύγχρονος, πολυμορφικός, που φιλοξενεί βιβλία αλλά και διαφορετικές γωνιές, για μικρούς και μεγάλους.

Ο κόσμος γνώρισε και αγάπησε τον Ίαμβο στον μικρό χώρο της Ερμού, όμως όλα όσα έχει να προσφέρει δεν χωρούσαν πια σε αυτά τα τετραγωνικά.

Ο Ίαμβος παρουσιάζει έναν χώρο αλλιώτικο και πιο δημιουργικό, και περιμένει παλιούς και νέους αναγνώστες με ανησυχίες, που αναζητούν να χαθούν σε μια πληθώρα βιβλίων και προτάσεων. Φυσικά, θα ενθουσιαστείτε από την τεράστια και ξεχωριστή γκάμα παιχνιδιών αλλά και από την παιδική γωνιά, όπου οι μικροί φίλοι που θα επισκέπτονται το βιβλιοπωλείο μπορούν να ζωγραφίζουν όσο εσείς ψωνίζετε.

Εντυπωζιάζει το φωτιστικό σε σχήμα …τεράστιου βιβλίου!

Ίαμβος βιβλιοπωλείο

Σαλονικιού 4, Χαλκίδα – Τηλ. 2221079403

Eshop: https://iambos.com/

Facebook: Ίαμβος βιβλιοπωλείο

Instagram: iambos_bookstore

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top