Η σωστή παραγγελία για τον τελικό του Champions League

Eτοιμάζουμε τα στομάχια μας για τον μεγάλο τελικό. Και μοιραζόμαστε μαζί σας την πρότασή μας για την αποψινή βραδιά στη Χαλκίδα. Η στιγμή που περίμεναν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι φτάνει! Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι κοντράρονται για το πολυπόθητο τρόπαιο του Champions League και απόψε θα έχουμε νικητή! Μπάλα, όμως, χωρίς φαγητό και φίλους δεν γίνεται! Αυτά […]

Eτοιμάζουμε τα στομάχια μας για τον μεγάλο τελικό. Και μοιραζόμαστε μαζί σας την πρότασή μας για την αποψινή βραδιά στη Χαλκίδα.

Η στιγμή που περίμεναν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι φτάνει! Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι κοντράρονται για το πολυπόθητο τρόπαιο του Champions League και απόψε θα έχουμε νικητή!

Μπάλα, όμως, χωρίς φαγητό και φίλους δεν γίνεται! Αυτά τα τρία συστατικά αποτελούν μια… συνταγή που δεν αλλάζει και εγγυάται την απόλαυση.

Γιατί αν ο τελικός του Champions League είναι θεωρητικά η ύψιστη στιγμή της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, τότε επιβάλλεται και η παραγγελία σου για αυτό το βράδυ να είναι αναλόγως επική.

 

Οι βραδιές με πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα θέλουν και την κατάλληλη πρόταση για φαγητό. Έτσι, όλες οι παρέες στη Χαλκίδα έχουν την επιλογή για μοναδικό και απολαυστικό φαγητό. Και η επιλογή ακούει στο όνομα L’ Artigiano.

Η L’ Artigiano, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα ιταλικού φαγητού στην Ελλάδα, και φυσικά στην πόλη της Χαλκίδας.

L’ Artigiano

Καλογεροπούλου 13, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221 060945

Site: www.lartigiano.gr

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top