δράση ΚΔΑΠ Δήμου Χαλκιδέων

Ηχηρό μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφή βίας από τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Χαλκιδέων

Με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, η δράση «Δεν θα χορέψω στο ρυθμό σας», από τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Χαλκιδέων, με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία. Τα παιδιά, με θεατρικά και χορευτικά παιχνίδια, «πέρασαν» το δικό τους μήνυμα καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας, είτε εμφανίζεται […]

Με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, η δράση «Δεν θα χορέψω στο ρυθμό σας», από τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Χαλκιδέων, με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Τα παιδιά, με θεατρικά και χορευτικά παιχνίδια, «πέρασαν» το δικό τους μήνυμα καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας, είτε εμφανίζεται εν μέσω πολέμου, είτε εν μέσω ειρήνης και στην καθημερινότητά μας.

Στον σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Χαλκιδέων έδωσε συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., τους εργαζόμενους, τις εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ, και κυρίως στα παιδιά για την προσπάθεια ευαισθητοποίησης και στους γονείς που ωθούν τα παιδιά στη συμμετοχή σε δημιουργικές δραστηριότητες.

«Επειδή ζούμε σε πάρα πολύ δύσκολους καιρούς, το μήνυμα που μας δίνετε σήμερα πρέπει να ακουστεί παντού. Να λέμε όχι σε κάθε μορφή βίας, να νιώθουμε ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έχουμε και να κυριαρχούν τα θετικά συναισθήματα έναντι των αρνητικών, ιδιαίτερα αυτό της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Τα παιδιά, με το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους μας δείχνουν τον δρόμο.».

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top