Χρύσα Χαϊνά νυφικά Χρυσάντα Τριανταφύλλου

Η Χρύσα Χαϊνά φωτογραφίζει νυφικά της Χρυσάντας Τριανταφύλλου και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό

Όταν μία φωτογράφος συναντάει μια γυναίκα της μόδας το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και γεμάτο τέχνη. Η Χρύσα Χαϊνά βραβευμένη πτυχιούχος φωτογράφος, δραστηριοποιείται ως Φωτογράφος Γάμου σε όλη την Ελλάδα με την επιχείρηση Image-Studio.Έχει καταφέρει το καλλιτεχνικό της ύφος να ξεχωρίσει στο χώρο της φωτογραφίας, μετρώντας αναρίθμητα βραβεία και διακρίσεις σε διαγωνισμούς φωτογραφίας παγκοσμίως. Επίσης, εξειδικεύεται […]

Όταν μία φωτογράφος συναντάει μια γυναίκα της μόδας το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και γεμάτο τέχνη.

Η Χρύσα Χαϊνά βραβευμένη πτυχιούχος φωτογράφος, δραστηριοποιείται ως Φωτογράφος Γάμου σε όλη την Ελλάδα με την επιχείρηση Image-Studio.Έχει καταφέρει το καλλιτεχνικό της ύφος να ξεχωρίσει στο χώρο της φωτογραφίας, μετρώντας αναρίθμητα βραβεία και διακρίσεις σε διαγωνισμούς φωτογραφίας παγκοσμίως. Επίσης, εξειδικεύεται και στη φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογέννητων, κατατάσσοντας την ως μία από τις κορυφαίες φωτογράφους νεογέννητων και εγκυμοσύνης στην Ελλάδα.

Η Χρυσάντα Τριανταφύλλου, μια γυναίκα δυναμική, αυτοδημιούργητη, με αστείρευτη ενέργεια και πάθος για την δουλειά της, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του χώρου της γυναικείας μόδας στην πόλη της Χαλκίδας και σε όλη την Ελλάδα.

Η συνεργασία των δύο γυναικών έφερε ένα μοναδικό αποτέλεσμα καθώς η φωτογράφιση των νυφικών από την Χρύσα Χαϊνά δεν ήταν μια απλή φωτογράφιση προϊόντων. Ήταν τέχνη.

Δείτε τις 5 εξαιρετικές φωτογραφίες της Χρύσας Χαϊνά

“Wedding dresses and a ballerina”

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top