Χρύσα Χαϊνά φωτογραφία νεογέννητα δίδυμα σχεδιάστριας Μυρτώ Κλιάφα

Η Χρύσα Χαϊνά φωτογραφίζει τα νεογέννητα δίδυμα της γνωστής σχεδιάστριας Μυρτώ Κλιάφα

Οι φωτογραφίες της Χαλκιδέας πτυχιούχου φωτογράφου, Χρύσας Χαϊνά, για την μητρότητα, την εγκυμοσύνη και τον γάμο, είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένες και μάλιστα έχουν κερδίσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς και έχουν αποσπάσει…

Οι φωτογραφίες της Χαλκιδέας πτυχιούχου φωτογράφου, Χρύσας Χαϊνά, για την μητρότητα, την εγκυμοσύνη και τον γάμο, είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένες και μάλιστα έχουν κερδίσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς και έχουν αποσπάσει πολλές διακρίσεις.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Μυρτώ Κλιάφα επέλεξε την πολυβραβευμένη Χαλκιδέα Χρύσα Χαϊνά να φωτογραφίσει τα νεογέννητα δίδυμα της και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Δείτε την πολύ όμορφη δουλειά της Χρύσας Χαϊνά μέσα από 5 ξεχωριστές εικόνες:

H Χρύσα Χαϊνά εξειδικεύεται στη φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογέννητων, κατατάσσοντας την ως μία από τις κορυφαίες φωτογράφους νεογέννητων και εγκυμοσύνης στην Ελλάδα!

Για να έχετε και εσείς τέτοιες ξεχωριστές φωτογραφίες με τα παιδιά σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Χρύσα Χαϊνά και να ακολουθήσετε το Image Studio στα social media:

Image Studio Photography Χρύσα Χαϊνά

Αντωνίου 3, Χαλκίδα, Ημιόροφος

email: xrysaxaina@gmail.com

Κιν. 6973304363

Facebook: Image Studio

Instagram: Image – Studio Photography

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top