Χαλκίδα τσικνοπέμπτη

Η Χαλκίδα τσικνίζει στην Πλατεία Αγοράς με μουσική και κεράσματα

Η Χαλκίδα γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη με χορό, κέφι και κεράσματα Σε ένα ξεφάντωμα σε ρυθμούς Αποκριάς προσκαλεί μικρούς και μεγάλους ο Δήμος Χαλκιδέων, για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, η οποία περιλαμβάνει: Από τις 11:00 τα Χάλκινα της Γουμένισσας , με την κομπανία του Γιώργου Μπέτσιου, περιδιαβαίνουν τους κεντρικούς δρόμους, τις γειτονιές και τα καταστήματα της […]

Η Χαλκίδα γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη με χορό, κέφι και κεράσματα

Σε ένα ξεφάντωμα σε ρυθμούς Αποκριάς προσκαλεί μικρούς και μεγάλους ο Δήμος Χαλκιδέων, για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, η οποία περιλαμβάνει:

Από τις 11:00 τα Χάλκινα της Γουμένισσας , με την κομπανία του Γιώργου Μπέτσιου, περιδιαβαίνουν τους κεντρικούς δρόμους, τις γειτονιές και τα καταστήματα της πόλης και καταλήγουν στην Πλατεία Αγοράς, δίνοντας το στίγμα της παράδοσης και του κεφιού.

Στη 13:00 το γλέντι συνεχίζεται στην Πλατεία Αγοράς, όπου θα βρίσκεται ο γνωστός Chef Ιάκωβος Απέργης με την ομάδα του, για να «τσικνίσουμε» όλοι μαζί με πολλή μουσική και κεράσματα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top