Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης Βίας κατά Γυναικών Χαλκίδα

Η Χαλκίδα συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Ο Δήμος Χαλκιδέων, με αφορμή την 25η Νοεμβρίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών, μέσω της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας και του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας, συμμετέχει στην προσπάθεια καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών, υλοποιώντας δράσεις ευαισθητοποίησης, δίνοντας τη δύναμη σε όλες τις γυναίκες, θύματα βίας, να σπάσουν τη σιωπή […]

Ο Δήμος Χαλκιδέων, με αφορμή την 25η Νοεμβρίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών, μέσω της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας και του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας, συμμετέχει στην προσπάθεια καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών, υλοποιώντας δράσεις ευαισθητοποίησης, δίνοντας τη δύναμη σε όλες τις γυναίκες, θύματα βίας, να σπάσουν τη σιωπή τους και να βρουν διέξοδο διαφυγής από τη σκληρή τους καθημερινότητα.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, θα γίνουν οι εξής δράσεις:

1. Ώρα 10.30 π.μ, στον πεζόδρομο πίσω από τα Δικαστήρια
Ενημέρωση των πολιτών για θέματα Βίας κατά των Γυναικών, διανομή έντυπου υλικού και αναμνηστικών δώρων

2. Ώρα 19:30 έως 20:30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Ε Ευβοίας
Στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ – Docfest στη Χαλκίδα, θα πραγματοποιηθεί ομιλία – συζήτηση από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας, με εισηγήτριες την Κοινωνική Λειτουργό κ. Φωτεινή Γεροχειμώνα και την Ψυχολόγο κ. Ειρήνη Μούτση

3. Φωταγώγηση Δημαρχιακού Μεγάρου Κότσικα, με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα, επίσημο χρώμα της διεθνούς ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top