ζώα Βαρυμπόμπης

Η Χαλκίδα φιλοξενεί τα ζώα της Βαρυμπόμπης

Συγκλονίζουν οι εικόνες με τα ζώα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης που κινδύνεψαν από το μένος της πυρκαγιάς. Στην Βαρυμπόμπη η πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη με ανθρώπινες περιουσίες να παραδίδονται στις φλόγες και κατοίκους να εγκαταλείπουν το βιός τους αγκαλιά με τα κατοικίδια ζώα τους. Οι πυροσβέστες δίνουν αδιάκοπη μάχη με τις φλόγες στην περιοχή, ενώ παράλληλα φροντίζουν να σώσουν τα ζώα που κινδυνεύουν εξίσου. Η υποδομή του Ελληνικού αδέσποτου στη Χαλκίδα ανακοίνωσε πως αν τα ζώα της Βαρυμπόμπης χρειαστούν φιλοξενία μπορούν να φιλοξενηθούν στην υποδομή στην πόλη της Χαλκίδας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6907382515

Συγκλονίζουν οι εικόνες με τα ζώα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης που κινδύνεψαν από το μένος της πυρκαγιάς.

Στην Βαρυμπόμπη η πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη με ανθρώπινες περιουσίες να παραδίδονται στις φλόγες και κατοίκους να εγκαταλείπουν το βιός τους αγκαλιά με τα κατοικίδια ζώα τους.

Οι πυροσβέστες δίνουν αδιάκοπη μάχη με τις φλόγες στην περιοχή, ενώ παράλληλα φροντίζουν να σώσουν τα ζώα που κινδυνεύουν εξίσου.

Η υποδομή του Ελληνικού αδέσποτου στη Χαλκίδα ανακοίνωσε πως αν τα ζώα της Βαρυμπόμπης χρειαστούν φιλοξενία μπορούν να φιλοξενηθούν στην υποδομή στην πόλη της Χαλκίδας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6907382515

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top