Χαλκίδα Χριστουγεννιάτικo φωταγώγηση δέντρo στεριά θάλασσα

Η Χαλκίδα ανάβει τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα της σε στεριά & θάλασσα

Η αυλαία των εκδηλώσεων «ανοίγει» με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη στεριά και των «ριζωμένων» Χριστουγεννιάτικων δέντρων μέσα στη θάλασσα, στον πορθμό του Ευρίπου.

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει φορέσει τα γιορτινά του και είναι έτοιμος να δώσει το σύνθημα, για την έναρξη σειράς Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, που θα γεμίσουν με χαρά και φως όλο τον Δήμο, από άκρη σε άκρη.

Η αυλαία των εκδηλώσεων «ανοίγει» την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:00, στον προβλήτα του Αγίου Νικολάου, στη Χαλκίδα, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη στεριά και των «ριζωμένων» Χριστουγεννιάτικων δέντρων μέσα στη θάλασσα, στον πορθμό του Ευρίπου.

Σας προσκαλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Χαλκιδέων, να μετρήσουμε αντίστροφα, να νιώσουμε και να διαδώσουμε την αξία των εορτών και να γεμίσουμε τις ψυχές μας, με αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία.

Συμμετέχουν: Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Χαλκιδέων, Ευρίπειος Χορωδία, Συγκρότημα  Area 51.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top