Η Web Ideas στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Web Ideas στέκεται αρωγός στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και στηρίζει έμπρακτα τον οργανισμό που βρίσκεται κοντά σε ευάλωτα παιδιά και οικογένειες, εδώ και 26 χρόνια. Η εταιρεία θα καλύψει το κόστος των αυτοκόλλητων της πρόσοψης του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης στη Χαλκίδα! Η Web Ideas με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης επιθυμεί να υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες, τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις, ως ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας. Πρόθεση της Web Ideas και του CEO κ. Νίκου Πολυτήρα είναι αυτή τους η προσπάθεια να συνεχιστεί!   “Το Χαμόγελο του Παιδιού” ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό. Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά. Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.800.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση. Ο Οργανισμός στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με την πολύτιμη υποστήριξη εθελοντών, ενώ στηρίζεται στους πολίτες και τις εταιρείες, οι οποίοι εμπιστευόμενοι το έργο του, το στηρίζουν έμπρακτα μέσω δωρεών και χορηγιών.  

Η Web Ideas στέκεται αρωγός στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και στηρίζει έμπρακτα τον οργανισμό που βρίσκεται κοντά σε ευάλωτα παιδιά και οικογένειες, εδώ και 26 χρόνια.

Η εταιρεία θα καλύψει το κόστος των αυτοκόλλητων της πρόσοψης του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης στη Χαλκίδα!

Η Web Ideas με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης επιθυμεί να υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες, τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις, ως ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας.

Πρόθεση της Web Ideas και του CEO κ. Νίκου Πολυτήρα είναι αυτή τους η προσπάθεια να συνεχιστεί!

Ο CEO της Web Ideas κ. Νίκος Πολυτήρας μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του “Χαμόγελο του Παιδιού”.

 

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό.

Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά.

Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.800.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση.

Ο Οργανισμός στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με την πολύτιμη υποστήριξη εθελοντών, ενώ στηρίζεται στους πολίτες και τις εταιρείες, οι οποίοι εμπιστευόμενοι το έργο του, το στηρίζουν έμπρακτα μέσω δωρεών και χορηγιών.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top