Έπιπλο Αναστασιάδη εταιρεία επίπλων Komfy

Η υψηλής αισθητικής & ποιότητας εταιρεία επίπλων Komfy, έρχεται στη Χαλκίδα από το Έπιπλο Αναστασιάδη

Η εγνωσμένη κύρους εταιρεία επίπλων Αναστασιάδη, επέλεξε και επιλέχτηκε να μας παρουσιάσει τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία επίπλων Komfy.

Αφιέρωμα Σπίτι

 

Στο σπίτι φτιάχνουμε αναμνήσεις ανεξίτηλες στο χρόνο που μας ακολουθούν μια ζωή. Το «σκηνικό» των αναμνήσεων φτιάχνεται, μεταξύ άλλων, και από τα έπιπλα που ντύνουν κάθε χώρο. Υπάρχουν έπιπλα με διαχρονική αξία και σοφιστικέ χαρακτήρα, που όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα αναβαθμίζουν την αισθητική και την εσωτερική αρχιτεκτονική της δικής μας ιδιαίτερης κατοικίας.

Η εγνωσμένη κύρους εταιρεία επίπλων Αναστασιάδη, επέλεξε και επιλέχτηκε να μας παρουσιάσει τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία επίπλων Komfy. Καναπέδες, κρεβάτια, τραπεζαρίες, διακοσμητικά και άλλες συνθέσεις, υψηλής αισθητικής και πρωτοποριακού design, μας περιμένουν στο υπερσύγχρονο κατάστημα των επίπλων Αναστασιάδη.

Έπιπλο Αναστασιάδη εταιρεία επίπλων Komfy

 

Η εταιρεία Komfy δημιουργήθηκε το 2010 από ανθρώπους με ιδιαίτερη εμπειρία στο χώρο του επίπλου και διάθεση για πρωτοτυπία και δημιουργικότητα. Η Komfy by Sofa Company σας προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή καναπέδων, 300 διαφορετικά υφάσματα για να τους ντύσετε, τραπέζια σαλονιού, φωτιστικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Τα προϊόντα της παραδίδονται μέσα σε 3 εβδομάδες και καλύπτονται από 7ετή εγγύηση.

Στους ανθρώπους της Komfy by Sofa Company η κατασκευή καναπέδων και προϊόντων σαλονιού δημιουργεί απόλυτη ευχαρίστηση, ενώ εμπνεόμενοι από την καθημερινότητα, σχεδιάζουν συνδυάζοντας τη χρηστικότητα με την απόλαυση, τη μοντέρνα αισθητική με την ποιότητα, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Με βάση τρεις άξονες κομψότητα, ποιότητα και ποικιλία αναδεικνύουν την εργονομία και τη λειτουργικότητα του επίπλου.

Όλα τα προϊόντα της Komfy by Sofa Company σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα και είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Το εργοστάσιο της εταιρείας λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια και είναι το μεγαλύτερο (10.000 τ.μ.) και πιο σύγχρονο στην Ελλάδα, με δυνατότητα παραγωγής 40.000 καναπέδων ετησίως. 

Η Komfy by Sofa Company στηρίζεται στους ανθρώπους της και επενδύει στις μακροχρόνιες σχέσεις, στην εξειδίκευση, στην έρευνα και ανάπτυξη. Το ορατό τελικό αποτέλεσμα είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και η προσαρμογή στα συνεχώς μεταβαλλόμενα χαρακτηριστικά της σύγχρονης εποχής, γεγονός που καταλήγει σε έναν άκρως ικανοποιημένο πελάτη.

Έπιπλο Αναστασιάδη

Πάροδος  Ορέστη Μακρή 5, Χαλκίδα
Τηλ: 22210 26212 /2221082612 – Κινητό: 6942222878  /6942222877

Eshop: anastasiadi.com.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top