Τρελή Ροδιά Ερέτρια

Η Τρελή Ροδιά στην Ερέτρια ξεχωρίζει κι αυτό το καλοκαίρι

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου Η Τρελή Ροδιά στην παραλία της Ερέτριας ανανέωσε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη διασκέδαση και το φαγητό, τη χαλάρωση και το ίδιο το καλοκαίρι. Η Τρελή Ροδιά είναι ένα υψηλού επιπέδου all day in café-restaurant στο οποίο μπορούμε να απολαύσουμε από έναν τέλειο espresso ή cappuccino έως μια ανεπανάληπτη εμπειρία […]

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου

Η Τρελή Ροδιά στην παραλία της Ερέτριας ανανέωσε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη διασκέδαση και το φαγητό, τη χαλάρωση και το ίδιο το καλοκαίρι.

Η Τρελή Ροδιά είναι ένα υψηλού επιπέδου all day in café-restaurant στο οποίο μπορούμε να απολαύσουμε από έναν τέλειο espresso ή cappuccino έως μια ανεπανάληπτη εμπειρία μεξικανικής κουζίνας, η οποία συνοδεύεται από τα περίφημα cocktail με τα ονόματα του ζωδιακού κύκλου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όλα τα ποτά και τα πιάτα του menu μας προσφέρονται σε όλους τους χώρους της Τρελή Ροδιάς, τις ξαπλώστρες μπροστά στη θάλασσα, τον εντυπωσιακό χώρο με τα poof αλλά και το κύριο bar-restaurant με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, από ένα ευγενέστατο προσωπικό και με άριστη εξυπηρέτηση, όλες τις μέρες της εβδομάδας και όλες τις ώρες της ημέρας.

Το περιβάλλον στην Τρελή Ροδιά μας αγκαλιάζει με τη φαντασμαγορική θέα της θάλασσας και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα ενώ όταν βραδιάζει ο υπέροχος φωτισμός δημιουργεί την ιδανικότερη ατμόσφαιρα για να δοκιμάσουμε τις γεύσεις της μεξικάνικης κουζίνας και να αφεθούμε στα διάσημα πια cocktail του ζωδιακού κύκλου επιλέγοντας το δικό μας ζώδιο.

Η Φιλοσοφία της ομάδας της Τρελής Ροδιάς είναι άκρως ανθρωποκεντρική καθώς επιθυμούν σε ένα ιδανικό περιβάλλον και μια μεγάλη παρέα να κάνουν τις ώρες, που θα επιλέξουμε το café-restaurant για να διασκεδάσουμε, μαγικές και ονειρεμένες.

Άλλωστε η ίδια η φυσική θέση της Τρελής Ροδιάς στην Ερέτρια, δίπλα στη θάλασσα και με τη ξύλινη αρχιτεκτονική μας προδιαθέτει για ανεπανάληπτες και ανεκτίμητες στιγμές.

Στην Τρελή Ροδιά θα σας σερβίρει ο βραβευμένος barman Μιχάλης Μακρής ο οποίος έχει βραβευτεί με το τρίτο μετάλλιο στην Ελλάδα στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό barmen του 2022 αλλά έχει να επιδείξει και άλλες διακρίσεις.

Εκτός από τις επιτυχίες στο bar αξίζει να επισκεφτείτε την Τρελή Ροδιά την Πέμπτη που επίσης γνωστός chef ετοιμάζει βραδιές σούσι.

Η κουζίνα της Τρελή Ροδιάς αποπνέει το μαγευτικό κόσμο της μεξικάνικης κουζίνας και με έντονες επιρροές από το μεξικάνικό πολιτισμό σε εκτέλεση και παρουσίαση. Γεύσεις που σε ταξιδεύουν σε κοσμοπολίτικα περιβάλλοντα και συνδυάζονται υπέροχα με τα φημισμένα cocktail της Τρελής Ροδιάς προσφέροντας πραγματικά μια πρωτόγνωρη γαστρονομική εμπειρία.

Δοκιμάσαμε το Camerones ένα ιδιαίτερο πιάτο με μικρές τορτίγιες γεμισμένες με γαρίδα και καπνιστό τυρί και το οποίο μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Ακλούθησαν τα Fajitas, πρόκειται για μαριναρισμένο κοτόπουλο με μεξικάνικό μείγμα μπαχαρικών σιγομαγειρεμένο με πιπεριές και κρεμμύδι σοτέ ενώ σερβίρεται με ψημένες τορτίγιες. Ένα πιάτο το οποίο άφησε μια spicy νότα στον ουρανίσκο και μας γέμισε εικόνες από την κουλτούρα των Αζτέκων.

Συνεχίσαμε με την περίφημη σαλάτα Atun, η οποία περιέχει λαχταριστές πένες με τόνο, πολύχρωμες πιπεριές, λαχανικά, τριμμένο καρότο, μαύρα φασόλια και φιστίκι Αιγίνης.

Η αποθέωση της γευστικής περιπέτειας που ζήσαμε προήλθε από το γλυκό Flan, ένας εξαιρετικός καραμελωμένος ανανάς με αποχρώσεις ginger που συνοδεύεται από χειροποίητη κρέμα Flan και το οποίο ολοκλήρωσε τις προτάσεις του chef.

Τα Cocktail της Τρελής Ροδιάς είναι εμπνευσμένα από το ζωδιακό κύκλο και ταιριάζουν με τη μεξικάνικη κουζίνα. Ο βραβευμένος barman Μιχάλης Μακρής μας έβγαλε πρώτα τον Ταύρο, bourbon αρωματισμένο με ώριμη μπανάνα και καπνισμένο maple σιρόπι.

Ακολούθησε ο Τοξότης με τεκίλα, passion fruit, lemon grass, lime και cherry σόδα.

Στη συνέχεια μας έφτιαξε τον Υδροχόο, τζιν με πικραμύγδαλο, lime και λικέρ πορτοκάλι.

Το cocktail που ξεχωρίσαμε και είναι η επιτομή των όσων προσφέρονται στην Τρελή Ροδία ονομάζεται Zonar Romantica και αφορά σε ένα αυθεντικό μεξικάνικο cocktail. Περιέχει βότκα, passion fruit, ginger, spicy bitters και κρέμα καρύδας αρωματισμένο με θαλασσινό αλάτι και μας πρόσφερε μια ταξιδιάρικη, εντυπωσιακή αίσθηση στον ουρανίσκο.

Στην Τρελή Ροδιά μπορεί να βρει κάποιος, όμως, και εκλεπτυσμένα κρασιά με μια ποικιλία από γνωστές ετικέτες. Ξεχωρίζουν ο Απρίλης του Κτήματος Θεοπάτρα, Μετέωρα, Λιμνιώνας, ένας ροζέ και σαμπανιζέ οίνος. Φυσικά θα βρούμε και το διάσημο Miraval ένα ξηρό ροζέ οίνο, γνωστό ως το κρασί των επωνύμων. Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και το Ragling, ιδανικό κρασί για σούσι με επίγευση και αρώματα ξινόμηλου και εσπεριδοειδών.

Η Τρελή Ροδιά αποτελεί τον ιδανικό προορισμό στην Ερέτρια και σημείο αναφοράς στην περιοχή ως το café-restaurant που μας μεταφέρει σε ένα σαγηνευτικό κόσμο διασκέδασης και χαλάρωσης. Η μεξικάνική κουζίνα, τα εξωτικά cocktail του ζωδιακού κύκλου, η ξυλόγλυπτη αρχιτεκτονική και η μαγευτική θέα στη θάλασσα συνθέτουν αυτόν τον ιδιαίτερο πολυχώρο που υπόσχεται να μας ταξιδέψει προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία καλοκαιριού που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας.

Rodia Beach Bar

Αμπελώνες Ερέτρια

Τηλ.: 2229064568

Facebook: Rodia Beach Bar

Instagram: rodiabeach

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top