Η θεατρική παράσταση“ Θείο Τραγί “, του Γ. Σκαρίμπα στη Χαλκίδα

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ και ο Σύλλογος «Φίλοι του Γιάννη Σκαρίμπα», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που είναι αφιερωμένες στον σπουδαίο Χαλκιδέο, συγγραφέα, Γιάννη Σκαρίμπα με τίτλο: «ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2023», διοργανώνουν την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης, “ Θείο Τραγί “, του Γ. Σκαρίμπα, από τη θεατρική ομάδα «ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η Θεατρική ομάδα ΓΚΡΑΝ […]

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ και ο Σύλλογος «Φίλοι του Γιάννη Σκαρίμπα», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που είναι αφιερωμένες στον σπουδαίο Χαλκιδέο, συγγραφέα, Γιάννη Σκαρίμπα με τίτλο: «ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2023», διοργανώνουν την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης, “ Θείο Τραγί “, του Γ. Σκαρίμπα, από τη θεατρική ομάδα «ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Θεατρική ομάδα ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ, ιδρύθηκε το 2013 και είναι μια ομάδα καλλιτεχνών της Θεσσαλονίκης που αρχικά είχε την ιδέα να ανεβάσει το «Περιμένοντας τον Γκόντο» του Σάμουελ Μπέκετ .

Από τότε , αυτή η παρέα έγινε μεγαλύτερη , δέθηκε σφιχτά μεταξύ της, ανέβασε κι άλλες παραστάσεις, συνεργάστηκε με άλλες ομάδες, θεατρικούς χώρους και φορείς της πόλεις , πέρασε δύσκολα, ονειρεύτηκε και εξακολουθεί να το κάνει σε πείσμα των καιρών … Το όνομα είναι μια αναφορά στο Παρισινό θέατρο που από το 1897 έως το 1962 ανέβασε πάνω από 1 εκατομμύριο έργα βίας και φρίκης. Έως και σήμερα έμεινε η έκφραση ‘’Γκραν Γκινιόλ’’ που τη χρησιμοποιούμε για να χαρακτηρίσουμε κάτι τρομακτικό ή κάτι που έχει αγωνία.

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 , Θέατρο “ Ορέστη Μακρή “

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top