Η Τάνια Κικίδη στο 5ο bio-Mechanical Festival σε ένα δυνατό live

Παρασκευή 30 Ιουλίου η “σειρήνα” της εγχώριας ροκ σκηνής, η Τάνια Κικίδη στο Θέατρο Αυλίδος Αρτέμιδος, στα πλαίσια του 5ου bMF! Η Τάνια Κικίδη επί σκηνής, με υλικό απ’ νέο της δίσκο “Rock ‘n Roll Paradise” που βρίσκεται καθ’ οδόν απ’ τη Νέα Υόρκη και την Grooveyard records, αλλά και λατρεμένες επιλογές από προηγούμενες κυκλοφορίες …

Η Τάνια Κικίδη στο 5ο bio-Mechanical Festival σε ένα δυνατό live Διαβάστε Περισσότερα »

Παρασκευή 30 Ιουλίου η “σειρήνα” της εγχώριας ροκ σκηνής, η Τάνια Κικίδη στο Θέατρο Αυλίδος Αρτέμιδος, στα πλαίσια του 5ου bMF!

Η Τάνια Κικίδη επί σκηνής, με υλικό απ’ νέο της δίσκο “Rock ‘n Roll Paradise” που βρίσκεται καθ’ οδόν απ’ τη Νέα Υόρκη και την Grooveyard records, αλλά και λατρεμένες επιλογές από προηγούμενες κυκλοφορίες της! Μαζί της τα – εκ Χαλκίδος – “Τρελά Νερά” μπάντα με ανεξάντλητη ενέργεια και υψηλή τεχνική κατάρτιση, να υπόσχονται ισχυρές “δονήσεις”!

Rock n’ blues ύφος, Hard Rock στάση και άποψη αλλά και Metal “πινελιές” υφαίνουν τον ιστό μιας αξέχαστης νύχτας!

Τάνια Κικίδη / τραγούδι
Σάκης Τάσσης / μπάσο, φωνητικά
Αντώνης Βογιατζόγλου / κιθάρα
Σπύρος Λιγκώνης / τύμπανα

Φιλική συμμετοχή:

Joan Kollia / τραγούδι, φωνητικά
Μαρίνα Λάμπρου / τραγούδι, φωνητικά

Ώρα έναρξης: 21.00
Γενική είσοδος: 10€
Προπώληση: viva.gr

Θέατρο Αυλίδος Αρτέμιδος όρμος μικρό Βαθύ – Αυλίδα

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top