φωτογραφία με κεραυνός Χαλκίδα

Η συγκλονιστική φωτογραφία με κεραυνό πάνω από το κάστρο του Καράμπαμπα

Όταν η νύχτα έγινε μέρα στη Χαλκίδα από τους κεραυνούς – Συγκλονιστική φωτογραφία του Κωνσταντίνου Παλιβάκη Η νύχτα έγινε μέρα από τους χιλιάδες κεραυνούς που έπεσαν στη Χαλκίδα και την…

Όταν η νύχτα έγινε μέρα στη Χαλκίδα από τους κεραυνούς – Συγκλονιστική φωτογραφία του Κωνσταντίνου Παλιβάκη

Η νύχτα έγινε μέρα από τους χιλιάδες κεραυνούς που έπεσαν στη Χαλκίδα και την Εύβοια κατά την διάρκεια της καταιγίδας που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Το σύστημα εντοπισμού κεραυνών «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κατέγραψε περισσότερους από 5.700 κεραυνούς μέχρι αυτή την ώρα.

Η εκπληκτική φωτογραφία του Κωνσταντίνου Παλιβάκη αποδεικνύει το μεγαλείο της φύσης που δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσει, ειδικά όταν αποτυπώνεται σε ασσύληπτες φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, όπως αυτή στη Χαλκίδα με φόντο το κάστρο του Καράμπαμπα.

© constantinepalivakis – https://www.facebook.com

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top