Σοφία Νικολάου Εύβοια υποψήφια

Η Σοφία Νικολάου από την Εύβοια ανάμεσα στις 4 γυναίκες υποψήφιες που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Την πρόθεσή του να ενισχύσει τα ψηφοδέλτια της ΝΔ με την γυναικεία παρουσία πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινώνοντας, τέσσερις γυναίκες οι οποίες θα διεκδικήσουν την ψήφο στις επόμενες εκλογές, συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για τις Δόμνα Μιχαηλίδου, Μαρία Συρεγγέλα, Σοφία Ζαχαράκη και την Σοφία Νικολάου η οποία κατάγεται από την Εύβοια. Η …

Η Σοφία Νικολάου από την Εύβοια ανάμεσα στις 4 γυναίκες υποψήφιες που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Διαβάστε Περισσότερα »

Την πρόθεσή του να ενισχύσει τα ψηφοδέλτια της ΝΔ με την γυναικεία παρουσία πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινώνοντας, τέσσερις γυναίκες οι οποίες θα διεκδικήσουν την ψήφο στις επόμενες εκλογές, συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόκειται για τις Δόμνα Μιχαηλίδου, Μαρία Συρεγγέλα, Σοφία Ζαχαράκη και την Σοφία Νικολάου η οποία κατάγεται από την Εύβοια.

Η Σοφία Νικολάου από σήμερα είναι επισήμως υποψήφια Βουλευτής του Νομού Εύβοιας για τις επόμενες εθνικές εκλογές. Η ανακήρυξη της έγινε με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία γνωστοποιήθηκε μέσω ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η κα. Νικολάου τόνισε:

«Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε σήμερα κι επίσημα την υποψηφιότητά μου με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές, στην εκλογική περιφέρεια της Εύβοιας. Τον ευχαριστώ για τη στήριξή του και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Πάμε δυνατά για να αλλάξουμε την Εύβοια».

 

Το βιογραφικό της Σοφίας Νικολάου

Η Σοφία Νικολάου είναι ιδρύτρια και ανώτερος συνεργάτης στην Δικηγορική Εταιρεία Σοφία Νικολάου και Συνεργάτες, εταιρεία η οποία ειδικεύεται στο Φορολογικό Δίκαιο και το Δίκαιο των Επιχειρήσεων.

Δικηγόρος παρ ’Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2004, η Σοφία Νικολάου καλείται συχνά σε τηλεοπτικές ενημερωτικές εκπομπές και αρθρογραφεί σε εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, αλλά και σε ηλεκτρονικά sites για σειρά ζητημάτων της πολιτικής, και όχι μόνο, επικαιρότητας.

Καταγόμενη από αγροτική οικογένεια η Σοφία Νικολάου γεννήθηκε το 1979 στην Εύβοια, όπου και μεγάλωσε μέχρι να ξεκινήσει τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε, ενώ συνέχισε τις σπουδές της το 2001, στις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις και το Διεθνές Ποινικό Δίκαιο, στο Πανεπιστήμιο Paris X – Nanterre, Γαλλία.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top