Σαρακοστή Ιχθυοπωλείο «ο Νικόλας»

Η Σαρακοστή περνάει από το γνωστό Ιχθυοπωλείο «ο Νικόλας»

Έρχεται Σαρακοστή και όλοι μας αναζητούμε τα καλύτερα θαλασσινά που θα στολίσουν το γιορτινό μας τραπέζι. Ευκαιρία να περάσουμε από το φημισμένο ιχθυοπωλείο «ο Νικόλας» για να διαλέξουμε τα πιο φρέσκα θαλασσινά, τις πιο χρωματιστές καραβίδες, τις πιο ζωντανές γαρίδες και τα πιο νόστιμα οστρακοειδή. Το Ιχθυοπωλείο «ο Νικόλας», στην αρχή της Αρεθούσης, μας φέρνει …

Η Σαρακοστή περνάει από το γνωστό Ιχθυοπωλείο «ο Νικόλας» Διαβάστε Περισσότερα »

Έρχεται Σαρακοστή και όλοι μας αναζητούμε τα καλύτερα θαλασσινά που θα στολίσουν το γιορτινό μας τραπέζι. Ευκαιρία να περάσουμε από το φημισμένο ιχθυοπωλείο «ο Νικόλας» για να διαλέξουμε τα πιο φρέσκα θαλασσινά, τις πιο χρωματιστές καραβίδες, τις πιο ζωντανές γαρίδες και τα πιο νόστιμα οστρακοειδή.

Το Ιχθυοπωλείο «ο Νικόλας», στην αρχή της Αρεθούσης, μας φέρνει τις πιο ζωντανές ψαριές από δικές του τράτες και για αυτό είναι συνώνυμο της αυθεντικής ποιότητας εδώ και πολλά χρόνια.

Η Σαρακοστή αποκτά νόημα όταν συνοδεύεται από την νοστιμότερη ψαροφαγία και οστρακοφαγία. Το Ιχθυοπωλείο «ο Νικόλας» παραμένει πιστό στο έθιμο προσφέροντας την παράδοση ολόφρεσκη στο πιάτο μας.

Η Σαρακοστή σημαίνει άλλωστε και νηστεία, έτσι το Ιχθυοπωλείο «ο Νικόλας» είναι σύμμαχος σε αυτό το είδος διατροφής, καθόλα υγιεινής, καθώς το σημαντικότερο θρεπτικό περιεχόμενο των ψαριών είναι τα ω-3 λιπαρά τα οποία ανήκουν στην ομάδα των «καλών» πολυακόρεστων λιπαρών και δρουν προστατευτικά για τον οργανισμό μας.

Το ιχθυοπωλείο «ο Νικόλας» αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη διατροφή μας, και κατά τη διάρκεια της σαρακοστιανής νηστείας, στο καλύτερο σημείο απέναντι από την Πλατεία Αγοράς και με το χαμόγελο των ομορφότερων ανθρώπων.

Ιχθυοπωλείο Νικόλας

Αρεθούσης 33, Χαλκίδα

Τηλ. 2221021363

Facebook: Ιχθυοπωλείο Νικόλας

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top