ΟΠΤΙΚΑ PROOPTIKI Αλιβέρι

Η PROOPTIKI στο Αλιβέρι ανανεώνει τον κόσμο των οπτικών

Το κατάστημα οπτικών PROOPTIKI στο Αλιβέρι μεταφέρθηκε και λειτουργεί σε ένα νέο, υψηλής αισθητικής μοντέρνο χώρο, στην οδό Κων/νου Τάτλα 5. Το έμπειρο και εξειδικευμένο  προσωπικό, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, αποτελούν εγγύηση για τη φροντίδα των ματιών σας και εξασφαλίζουν τέλεια και ευκρινή όραση. Τα καταστήματα οπτικών PROOPTIKI […]

Το κατάστημα οπτικών PROOPTIKI στο Αλιβέρι μεταφέρθηκε και λειτουργεί σε ένα νέο, υψηλής αισθητικής μοντέρνο χώρο, στην οδό Κων/νου Τάτλα 5.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο  προσωπικό, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, αποτελούν εγγύηση για τη φροντίδα των ματιών σας και εξασφαλίζουν τέλεια και ευκρινή όραση.

Τα καταστήματα οπτικών PROOPTIKI στo ΑΛΙΒΕΡΙ, τη ΧΑΛΚΙΔΑ και την ΚΥΜΗ, σας προσφέρουν μοντέρνες και διαχρονικές προτάσεις σε γυαλιά ηλίου και οράσεως από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και εναλλακτικά brands, με ιταλική φινέτσα, άψογο στυλ και εξαιρετική ποιότητα.

ΟΠΤΙΚΑ PROOPTIKI

Κωνσταντίνου Τάτλα 5, Αλιβέρι

Τηλ. 2223 023823

Facebook: Optika Prooptiki

Instagram: Optika Prooptiki

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top