Η παραλία δίπλα στη Χαλκίδα για να μην καταλάβεις καύσωνα

Ο καύσωνας θα φέρει μέχρι και 43 βαθμούς κελσίου αυτές τις ημέρες στη Χαλκίδα, και εμείς από την δροσερή υπόγα του GHETTO σκεφτήκαμε να σας δώσουμε την λύση. Σκεπτόμενοι πάντα τις ανάγκες της εποχής. Και εξηγούμαστε. Η λύση κρύβεται στις σύντομες, δροσιστικές αποδράσεις, αυτές που δεν απαιτούν προγράμματα και πολλά έξοδα, αντιθέτως θα σας δώσουν […]

Ο καύσωνας θα φέρει μέχρι και 43 βαθμούς κελσίου αυτές τις ημέρες στη Χαλκίδα, και εμείς από την δροσερή υπόγα του GHETTO σκεφτήκαμε να σας δώσουμε την λύση. Σκεπτόμενοι πάντα τις ανάγκες της εποχής. Και εξηγούμαστε.

Η λύση κρύβεται στις σύντομες, δροσιστικές αποδράσεις, αυτές που δεν απαιτούν προγράμματα και πολλά έξοδα, αντιθέτως θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγετε, να αλλάξετε παραστάσεις, να χαλαρώσετε και να δροσιστείτε. Το κυριότερο, όχι πολλά χιλιόμετρα, γιατί ζεματάει το αυτοκίνητο!

Τι προτείνουμε λοιπόν;

Την Παραλία Δάφνη!

Μια μαγευτική παραλία, με πεντακάθαρα νερά! Λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από τη Χαλκίδα, η παραλία της Δάφνης θα σας χαρίσει τιρκουάζ νερά ενώ βρίσκεται κάτω από το επιβλιτικό πράσινο της φύσης, ένας συνδυασμός μοναδικός που θα σας δώσει και ανάσες δροσιάς. Πάνω ακριβώς από την παραλία βρίσκεται το βουνό Καντήλι. Αυτό δικαιολογεί και το γεγονός ότι τα νερά είναι κρυστάλλινα, αφού στο βουνό υπάρχουν πολλές πηγές των οποίων τα νερά καταλήγουν σε αυτή τη θάλασσα.

Η Δάφνη βρίσκεται στα νότια παράλια του Βόρειου Ευβοϊκού κόλπου σε απόσταση περίπου 5 χλμ. από τη Νεροτριβιά και 31 χλμ. από τη Χαλκίδα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top