Πανσέληνος του Αυγούστου

Η Πανσέληνος του Αυγούστου: Το ταξίδι της στον νυχτερινό ουρανό της Εύβοιας

Εντυπωσιακές εικόνες από την Πανσέληνο στη Χαλκίδα και σε περιοχές της Εύβοιας – Εντυπωσιακές εικόνες Η αυγουστιάτικη Πανσέληνος ταξίδεψε χθες στον ουρανό, δίνοντας ευκαιρία σε πολλούς να ρεμβάσουν και να φωτογραφίσουν το θέαμα. Τη νύχτα της Κυριακής, 120 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη τη χώρα υποδέχθηκαν το κοινό που θαύμασε το φεγγάρι, με πολλές […]

Εντυπωσιακές εικόνες από την Πανσέληνο στη Χαλκίδα και σε περιοχές της Εύβοιας – Εντυπωσιακές εικόνες

Η αυγουστιάτικη Πανσέληνος ταξίδεψε χθες στον ουρανό, δίνοντας ευκαιρία σε πολλούς να ρεμβάσουν και να φωτογραφίσουν το θέαμα.

Τη νύχτα της Κυριακής, 120 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη τη χώρα υποδέχθηκαν το κοινό που θαύμασε το φεγγάρι, με πολλές από τις φωτογραφίες να αναρτώνται και να γίνονται viral στα social media.

Μοναδικές είναι οι εικόνες που ταβήχτηκαν από διάφορες περιοχές της Εύβοιας αλλά και τη Χαλκίδα

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος, την στιγμή που ανατέλλει πάνω από την οροσειρά του Ευβοϊκού Ολύμπου. Πισσώνας Ευβοίας, 22 Αυγούστου 2021 – Φωτογραφία: Δημήτρης Μάλλιαρης
Λευκαντί – Φωτογραφία: Άγγελος Αγαπητός
Χαλκίδα – Φωτογραφία: Κώστας Ι. Μούντριχας

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top