παραλία Ψαροπούλι Εύβοια

Η ονειρική αιγαιοπελαγίτικη παραλία Ψαροπούλι στα Βασιλικά της Εύβοιας

Η Εύβοια είναι ένας προσφιλής τουριστικός προορισμός αφού έχει πανέμορφα μέρη, γραφικά χωριά και συγκλονιστικές παραλίες και όλα αυτά σε σχετικά κοντινές αποστάσεις από την Αθήνα που θα φτάσετε εύκολα με το αυτοκίνητό σας για να περάσετε από ένα όμορφο Σαββατοκύριακο μέχρι πολυήμερες διακοπές! Όσοι ξέρουν και την έχουν ήδη ψηλά στην ταξιδιωτική τους ατζέντα […]

Η Εύβοια είναι ένας προσφιλής τουριστικός προορισμός αφού έχει πανέμορφα μέρη, γραφικά χωριά και συγκλονιστικές παραλίες και όλα αυτά σε σχετικά κοντινές αποστάσεις από την Αθήνα που θα φτάσετε εύκολα με το αυτοκίνητό σας για να περάσετε από ένα όμορφο Σαββατοκύριακο μέχρι πολυήμερες διακοπές!

Όσοι ξέρουν και την έχουν ήδη ψηλά στην ταξιδιωτική τους ατζέντα µπορούν να εγγυηθούν τόσο για τις φυσικές οµορφιές της όσο και για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Εµείς εδώ θα σας αποκαλύψουµε ένα ακόμη καλά κρυµµένο «µυστικό» της, την παραλία Ψαροπούλι στα Βασιλικά στη Βόρεια πλευρά του νησιού.

Πανέµορφα, καταπράσινα δάση, βόλτες στη φύση, υπέροχες παραλίες µε κρυστάλλινα νερά, πανέµορφα τοπία, δραστηριότητες… η Βόρεια Εύβοια συνδυάζει τα πάντα! Η φυσική διαµόρφωση της, µε την πλούσια βλάστηση και τις εκπληκτικές θάλασσες, προσφέρεται για εκδροµές αλλά και εναλλακτικό τουρισµό. Από τον κανόνα δεν θα εξαιρούνταν το Ψαροπούλι.

Ουσιαστικά το Ψαροπούλι είναι η προέκταση του χωριού Βασιλικά, ένας παραθαλάσσιος οικισμός με μια ονειρεμένη αιγαιοπελαγίτη παραλία που -περισσότερο για όσους γνωρίζουν και επισκέπτονται την Εύβοια- τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα φημισμένο προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές και γενικότερα συνεχή ανερχόμενη δύναμη στον τουρισμό της Βόρειας Εύβοιας.

Η παραλία είναι τεράστια σε μήκος, περίπου 4-5 χιλιόμετρα και δίνει τη δυνατότητα να κάνετε το μπάνιο σας… μοναχικά ή με πολυκοσμία! Ανάλογα τη διάθεσή σας! Το φυσικό κάλλος της εντυπωσιάζει και μάλιστα αναδείχθηκε στο πανελλήνιο πολλά χρόνια πριν όταν η ευρύτερη περιοχή επιλέχθηκε και συμφωνήθηκε ως ο τόπος γυρισμάτων του γνωστού reality «Φάρμα».

Αξίζει να δείτε την περίφημη μαύρη πέτρα με το εικονοστάσι. Επίσης μια σειρά από μεμονωμένες παραλίες βρίσκονται δίπλα στο Ψαροπούλι έτοιμες να σας προσφέρουν συγκλονιστικές καλοκαιρινές εμπειρίες!

Κατά μήκος της παραλίας θα συναντήσετε ταβέρνες, ουζερί και καφετέριες ενώ δεν λείπουν οι μικρές ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και πληθώρα από ενοικιαζόμενα δωμάτια και Studios.

 

Πηγή: travelstyle.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top