ομάδα πολιτών "ΣΑΠΑΝ" καρναβάλι έστειλε μηνύματα

Η ομάδα πολιτών “ΣΑΠΑΝ” παρέλασε στο καρναβάλι και έστειλε μηνύματα

Η ομάδα πολιτών Εύβοιας “ΣΑΠΑΝ”, παρέλασε στο καρναβάλι της Χαλκίδας και έστειλε (ευτυχώς) πολλά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες – Εικόνες

Η ατελείωτη καρναβαλική διάθεση, ο ενθουσιασμός, η σάτιρα, η δημιουργικότητα, ο παλμός και το κέφι κυριαρχούν σε ένα Καρναβάλι όπου οι καρναβαλιστές και οι επισκέπτες στέλνουν μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας.

Μέσα από την σάτιρα και την έξυπνη μεταμφίεση σε ένα Καρναβάλι, πάντα είναι μια καλή αφορμή να σταλούν και κοινωνικά, πολιτικά μηνύματα για θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν τον τόπο και τους ανθρώπους.

Η ομάδα πολιτών Εύβοιας “ΣΑΠΑΝ”, παρέλασε στο καρναβάλι της Χαλκίδας και έστειλε (ευτυχώς) πολλά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες. Μέσα από τις μεταμφιέσεις τους κυρίως σατίρισαν τα αιολικά της Εύβοιας αλλά και την δικαιοσύνη της Ελλάδας.

Δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση:

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top