κεραυνοί Χαλκίδα Εύβοια
Χαλκίδα - Photo: Panagiotis Tsouras

Η νύχτα των κεραυνών – Εντυπωσιακές εικόνες από Χαλκίδα και Εύβοια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επέλαση της κακοκαιρίας Genesis, η οποία πλήττει διάφορες περιοχές της χώρας ανάμεσα σε αυτές και την Εύβοια, προκαλώντας πολλά προβλήματα. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν την Παρασκευή στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας και στο Ιόνιο, εξαιτίας της κακοκαιρίας Genesis. Χαρακτηριστικό της ισχύος των φαινομένων είναι το γεγονός ότι, έως τις […]

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επέλαση της κακοκαιρίας Genesis, η οποία πλήττει διάφορες περιοχές της χώρας ανάμεσα σε αυτές και την Εύβοια, προκαλώντας πολλά προβλήματα.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν την Παρασκευή στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας και στο Ιόνιο, εξαιτίας της κακοκαιρίας Genesis.

Χαρακτηριστικό της ισχύος των φαινομένων είναι το γεγονός ότι, έως τις 19:00 της Παρασκευής, το σύστημα καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κατέγραψε περισσότερους από 27.000 κεραυνούς.

Oι περισσότεροι από αυτούς έπεσαν στα δυτικά τμήματα της Θράκης, στην Χαλκιδική, στις Σποράδες, στα νοτιοανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, στη Βόρεια Εύβοια, στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο και στο Ιόνιο.

Δύο άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες με κεραυν ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η λήψη από τη Χαλκίδα είναι του Παναγιώτη Τσούρα και η λήψη από τον Πισσώνα Εύβοιας, είναι του Δημήτρη Μάλλιαρη.

Χαλκίδα – Photo: Panagiotis Tsouras

 

Πισσώνας Εύβοιας – Photo: Dimitris Malliaris

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top