Μπύρα Κάλχη ευχές

Η Μπύρα Κάλχη μοιράζεται με όλον τον κόσμο τις πιο αλληλέγγυες ευχές

Η μπύρα των ανθρώπων της πόλης μας έχει συστηθεί και ονομάζεται Κάλχη και μοιράζεται με όλον τον κόσμο τις πιο αλληλέγγυες ευχές.

«Οι άνθρωποι της Μπύρας Κάλχη εύχονται από τα βάθη της καρδιάς τους, έναν κόσμο πιο ειρηνικό, πιο ανθρώπινο, πιο αλληλέγγυο, έναν κόσμο που όλοι θα μοιραζόμαστε χωρίς μίση και πάθη, τη χαρά και την αρμονία που δίνει η συντροφιά ενός ποτηριού αληθινής μπύρας».

Η Κάλχη, αποτελεί μια τσεχικού τύπου Pilsner, με 4.9% βαθμούς αλκοόλ, είναι άκρως παραδοσιακή και ευκολόπιοτη, ενώ φτιάχνεται με τρία διαφορετικά είδη λυκίσκου, τα οποία δίνουν μια γευστική, διαυγή και χρυσαφένια μπύρα. Το είδος pilsner ανήκει στις βυθοζύμωτες μπύρες και ως κατηγορία υποδηλώνει μπύρες με έντονο άρωμα και χαρακτηριστική πικράδα. Η Κάλχη είναι Pilsner, ανήκει σε αυτό το είδος μπύρας και δημιουργήθηκε από το Θανάση Μπαρσάκη, ένα νέο μικροζυθοποιό ο οποίος παρασκεύασε μια φρέσκια, αφιλτράριστη μπύρα μικροζυθοποιίας, αλλάζοντας τα δεδομένα της πόλης με μια μπύρα υψηλών προδιαγραφών.

Η μπύρα των ανθρώπων της πόλης μας έχει συστηθεί και ονομάζεται Κάλχη, είναι αφιλτράριστη και απαστερίωτη, τη ζητάμε με το ιστορικό της όνομα και την απολαμβάνουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την καλύτερη παρέα, αποκλειστικά από την Evripos Nomad Brewing.

Ακολουθήστε την στα social

Facebook: Evripos Nomad BrewingInstagram: Evripos Nomad Brewing

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top