Μπάρμπαρα Εύβοια εικόνες

Η «Μπάρμπαρα» και η λευκή Εύβοια σε δέκα κλικ

Οι εντυπωσιακές λήψεις της χιονισμένης Εύβοιας και της Χαλκίδας Η κακοκαιρία Barbara σάρωσε όλη τη χώρα με την Εύβοια να βρίσκεται στο επίκεντρο και να αντιμετωπίζει από το βράδυ της Κυριακής (5/2) το πέρασμα του χιονιά. Μάλιστα, σημειώθηκαν χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές του νησιού της Εύβοιας με χαμηλό υψόμετρο, όπως και στην πρωτεύουσα Χαλκίδα, και σε πολλά σημεία το… έστρωσε, μετατρέποντάς την πόλη σε ένα πανέμορφο λευκό τοπίο. Εντυπωσιακές λήψεις από την χιονισμένη Εύβοια και Χαλκίδα     View this post on Instagram   A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)     View this post on Instagram   A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)     View this post on Instagram   A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)     View this post on Instagram   A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)              

Οι εντυπωσιακές λήψεις της χιονισμένης Εύβοιας και της Χαλκίδας

Η κακοκαιρία Barbara σάρωσε όλη τη χώρα με την Εύβοια να βρίσκεται στο επίκεντρο και να αντιμετωπίζει από το βράδυ της Κυριακής (5/2) το πέρασμα του χιονιά.

Μάλιστα, σημειώθηκαν χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές του νησιού της Εύβοιας με χαμηλό υψόμετρο, όπως και στην πρωτεύουσα Χαλκίδα, και σε πολλά σημεία το… έστρωσε, μετατρέποντάς την πόλη σε ένα πανέμορφο λευκό τοπίο.

Εντυπωσιακές λήψεις από την χιονισμένη Εύβοια και Χαλκίδα

Χαλκίδα – Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Παλιβάκης

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)

 

Κεντρική Εύβοια – Φωτογραφία: Κώστας Μούντριχας

 

Αιδηψός – Φωτογραφία: loukinhoo_

 

Στενή – Φωτογραφία: konstantinos_pictures

 

Αιδηψός – Φωτογραφία: Fotis Parakatselakis

 

Χαλκίδα – Παναγιώτης Κολοβός

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top