Χαλκίδα γιορτή Πιτόγυρου

Η μισή Χαλκίδα θα παρευρεθεί σε μια γιορτή Πιτόγυρου – Τι φάση;

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τη Χαλκίδα και η ανάσα του μυρίζει τζατζίκι. 1η Γιορτή Πιτόγυρου στη Χαλκίδα λέει και όλοι θα παρευρεθούν.

1η Γιορτή Πιτόγυρου στη Χαλκίδα λέει, που αν είναι τσάμπα οι πίτες και τα διπλόπιτα, προφανώς και θα είναι soldout!

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τη Χαλκίδα και η ανάσα του μυρίζει τζατζίκι. Πρόκειται για το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού του 2024 σε περίπτωση που όντως πραγματοποιηθεί. Από το απόγευμα της Τρίτης άρχισε να γεμίζει το timeline μας στο Facebook με μια εκδήλωση που πολλοί δηλώνουν ότι θα παρευρεθούν και άλλοι πιο σεμνοί και επιλεκτικοί με το φαγητό, δηλώνουν ενδιαφέρον, διότι λογικά θα περάσουν να κόψουν κίνηση, ίσως και καμιά μπουκιά.

Η εκδήλωση αναφέρει λίγες πληροφορίες ενώ ως διοργανωτής φαίνεται να είναι μια σελίδα η οποία δεν έχει διοργανώσει παρόμοιες εκδηλώσεις στο παρελθόν.

“Η 1η γιορτή/ημέρα για το Εθνικό μας σνακ στη Χαλκίδα είναι γεγονός!
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Οι φανατικοί Φίλοι Πιτόγυρου στη Χαλκίδα!
Σύντομα περισσότερα…”

Το αν είναι όντως ένα γεγονός που θα συμβεί στην πόλη της Χαλκίδας ή μια διαδικτυακή μούφα θα το μάθουμε σύντομα. Μέχρι τότε συνεχίζουμε να δηλώνουμε ότι θα παρευρεθούμε διότι δεν είναι να χάνουμε τέτοια πολιτιστικά events.

Δίνουμε και ένα extra tip στους διοργανωτές (εάν υπάρχουν). Οι Θεσσαλονικείς έχουν καθιερώσει από τ0 2015 την “Διεθνή Ημέρα Πιτόγυρου” στις 3 Μαϊου.

Εννοείται πως οι διοργανωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με το GHETTO για να είμαστε χορηγοί επικοινωνίας!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top