Μαρία Φαραντούρη Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ docfest Χαλκίδα

Η Μαρία Φαραντούρη στο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ docfest στη Χαλκίδα

Στην Τελετή Έναρξης το Φεστιβάλ θα τιμήσει την σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, Μαρία Φαραντούρη για το έργο και την προσφορά της στον πολιτισμό.

Η μεγάλη γιορτή του ντοκιμαντέρ επιστρέφει στην πόλη της Χαλκίδας!

Το  Φεστιβάλ ξεκινά τις διεργασίες του με τον ωραιότερο τρόπο, καθώς έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει μια σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

Στην Τελετή Έναρξης το Φεστιβάλ θα τιμήσει τη Μαρία Φαραντούρη για το έργο και την προσφορά της στον πολιτισμό.

Έχοντας συνεργαστεί με τους κορυφαίους Έλληνες και ξένους δημιουργούς και έχοντας δώσει πνοή σε σπουδαία ποιήματα των Νίκου Γκάτσου, Φρεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, Πάμπλο Νερούδα, Μανόλη Αναγνωστάκη, η Μαρία Φαραντούρη είναι μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, που έχουν συμβάλει στη διάδοση της ελληνικής μουσικής και του πολιτισμού σε διεθνές επίπεδο.

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου το κοινό του Φεστιβάλ θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα μουσικό ταξίδι μέσα από τη φωνή της Μαρίας Φαραντούρη.

Η Τελετή Έναρξης θα ολοκληρωθεί με την προβολή της εμβληματικής ταινίας «Πολεμόντα» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαυρίκιου.  

Η Τελετή Έναρξης του 17ου Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – docfest  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου  στο Αμφιθέατρο Μεγάρου Περιφερειακής  Ενότητας Εύβοιας, στις  20:00.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top