Μαντόνα γούνινο παλτό bio-Mechanical festival

Η Μαντόνα με το γούνινο παλτό στο 7ο bio-Mechanical festival

Το 7o bio-Mechanical festival φιλοξενεί στις εκδηλώσεις του τη βραβευμένη σκηνοθέτιδα (βραβείο Κάρολος Κουν σκηνοθεσίας) Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη η οποία ανεβάζει για πρώτη φορά στη σκηνή το συγκλονιστικό μυθιστόρημα με την παγκόσμια απήχηση. Το έργο Μια ιστορία αγάπης για τρία πρόσωπα. Η Μαντόνα με το Γούνινο Παλτό είναι μια έντονη ιστορία αγάπης και απώλειας, επίκαιρη και […]

Το 7o bio-Mechanical festival φιλοξενεί στις εκδηλώσεις του τη βραβευμένη σκηνοθέτιδα (βραβείο Κάρολος Κουν σκηνοθεσίας) Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη η οποία ανεβάζει για πρώτη φορά στη σκηνή το συγκλονιστικό μυθιστόρημα με την παγκόσμια απήχηση.

Το έργο

Μια ιστορία αγάπης για τρία πρόσωπα. Η Μαντόνα με το Γούνινο Παλτό είναι μια έντονη ιστορία αγάπης και απώλειας, επίκαιρη και διαχρονική, καθώς αφορά όλα εκείνα που θέλουμε να πούμε, όλες τις σκέψεις που κάνουμε και δεν μοιραζόμαστε, όλα τα ανείπωτα, που μας πνίγουν και τελικά μας οδηγούν σε έναν
συμβολικό ή και όχι μαρασμό. Τρεις χαρακτήρες μπλέκονται ψυχαναλυτικά σε ένα παιχνίδι ενηλικίωσης και ωρίμανσης. Καλούνται να μάθουν να ζουν τις στιγμές, να συλλαβίζουν τις αλήθειες της ζωής, να μας μυήσουν στα μυστικά του ανιδιοτελούς έρωτα και τελικά στα μυστικά της ίδιας της ζωής.
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη
Θεατρική απόδοση: Έφη Βενιανάκη
Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Νικολόπουλος
Σκηνικά-Κοστούμια: Γιώργος Λιντζέρης
Επιμέλεια κίνησης-Χορογραφία: Ματίνα Κωστιάνη
Βοηθός σκηνοθέτη: Δανάη Παπακωνσταντίνου
Επιμέλεια φωτισμών: Γιώργος Αγιαννίτης
Φωτογραφίες: Πέτρος Μακρής
Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Αντωνοπούλου
Ηθοποιοί: Βίκυ Διαμαντοπούλου, Φώτης Καράλης, Βασίλης Τριανταφύλλου
Παίζει ζωντανά ο μουσικός: Ανδρέας Γυφτάκης
Πληροφορίες:
Πέμπτη 20 Ιουλίου
Χώρος: Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος
Είσοδος: 12€
Ανέργων, φοιτιτικό: 10€
Ώρα έναρξης: 21.15
Σημεία προπώλησης:
Περίπτερο Θεάτρου παραλία Χαλκίδας, αγάλματα
Ζεστό και κρύο | Βενιζέλου Ελευθερίου 8
Το Χρυσό της Χαλκίδας | Αβάντων 8
Καφενειο Ρεξ | Τσιαρντίνη 12
Γαλατικό Χωριό Beer Hall | Μητροπολίτου Βασιλείου 58

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top