λειτουργία γέφυρας Πορθμού Ευρίπου

Η λειτουργία της γέφυρας του Πορθμού του Ευρίπου το καλοκαίρι

Πότε θα ανοίγει η συρταρωτή γέφυρα Πορθμού του Ευρίπου στη Χαλκίδα, από Ιούλιο μέχρι Σεπτέμβριο.

Η ΟΛΝΕ ΑΕ ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση ότι από την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2025 έως και την 30 Σεπτεμβρίου 2025, η συρταρωτή γέφυρα Πορθμού του Ευρίπου θα ανοίγει καθημερινά (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή) εκτός Τετάρτης και Σαββάτου, για τις ανάγκες της ναυσιπλοΐας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας:

Σας γνωρίζουμε ότι από την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2025 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2025, η συρταρωτή γέφυρα Πορθμού του Ευρίπου θα ανοίγει καθημερινά εκτός Τετάρτης και Σαββάτου για τις ανάγκες της ναυσιπλοΐας.

GHETTO Magazine

Το www.ghettomagazine.gr καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στη Χαλκίδα την Εύβοια και τη Βοιωτία. Οι άνθρωποι, οι τέχνες, ο πολιτισμός, ένας οδηγός πόλης και προορισμών, η διασκέδαση, όλα σε ένα GHETTO.
To No.1 και μοναδικό online περιοδικό της Εύβοιας και της Βοιωτίας.

Best of GHETTO

Κύλιση στην κορυφή
GHETTOMAGAZINE
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.